Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

De maine, noi povesti cu masini: A doua serie din “Colectia de la Count’s Kustoms” pe HISTORY

HISTORY®, numărul 1 pe nişa canalelor de documentare din România*, va difuza, începând de mâine, 13 iunie, a doua serie din “Colecţia de la Count’s Kustoms”. Prima serie, difuzată în fiecare joi pe HISTORY, s-a bucurat de succes în rândul românilor, ajungând rapid în topul celor mai vizionate emisiuni din grilă.

Danny “The Count” Koker se întoarce pe HISTORY. El este legenda din Las Vegas care cumpără, restaurează şi tunează maşini şi motociclete clasice şi apoi le vinde celor pasionaţi. Danny iubeşte maşinile şi motocicletele americane clasice, de la Thunderbird şi Corvette la Harley şi triciclete tunate. Fiecare episod din „Colecţia de la Count’s Kustoms” este plin de poveşti inedite despre automobile istorice şi transformări spectaculoase.

A doua serie din „Colecţia de la Count’s Kustoms” se va transmite pe HISTORY în fiecare joi, de la 21.00, la fel ca sezonul precedent. Prima serie, recent încheiată, a ajuns rapid printre preferinţele telespectatorilor români, situându-se în luna mai în top 10 cele mai apreciate seriale HISTORY. (conform datelor oferite de ARMA, în perioada 1 -31 mai 2013, target din mediul urban cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani)

Mai multe detalii despre noua serie şi despre protagonişti sunt disponibile pe site-ul oficial HISTORY România.

HISTORY este principalul canal TV din portofoliul liderului de piaţă în distribuţia canalelor de entertainment, A+E Networks® UK. HISTORY a aderat la ARMA în februarie 2013 şi, începând cu această lună, a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. HISTORY este disponibil în ofertele Digi, Romtelecom (DTH), UPC şi iNES IPTV.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi site-ul local, pagina de Facebook HISTORY România şi YouTube.

* HISTORY® este canalul de documentare numărul 1 în rândul locuitorilor mediului urban din România, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, potrivit Asociaţiei Române pentru Măsurarea Audienţei (ARMA). [Sursă: Kantar Media Audiences/ copyright ARMADATA SRL, perioada 1-31 mai 2013].

Bucuresti, 12.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *