free download 78 travel guides written by experts

“De luni pana luni, sa mai credem in minuni” ne indeamna Andi

Inceputul de saptamana debuteaza cu o piesa care promite sa faca zilele de luni mai placute.

Andi, artistul, producatorul si compozitorul de la studio-ul DeMoga, se poate mandri cu creatii ce trezesc emotii si transmit energie ascultatorilor, astfel ca piesele sale au un sentiment familiar, iar cea mai recenta lansare promite sa respecte aceeasi directie. 

Tanarul are o frumoasa poveste de dragoste cu muzica, inca din copilarie fiind incurajat de familie si prieteni sa isi dezvolte talentul. Andi s-a alaturat echipei de la DeMoga Music, unde s-a facut responsabil de numeroase hit-uri si colaborari cu artisti de renume din Romania, iar propriile sale piese, lansate alaturi de Roton Music au atins sufletul publicului.

Prin intermediul versurilor, Andi declara: “Ziua perfecta de luni e aceea cand realizez ca iubesc, fac muzica si simt, iar atunci cand faci ce-ti place si te trezesti entuziasmat, fiecare zi a saptamanii se transforma in una perfecta!”

“Luni” vorbeste de o poveste de dragoste in care zilele se succed intr-un fel aparte, speranta unei reimpacari fiind motorul care pune in miscare succesiunea saptamanilor si a lunilor.

“Pentru mine fiecare zi e weekend pentru ca simt ca fac exact ceea ce ii place. De multe ori mi se intampla sa imi petrec asa de mult timpul in studio incat nu mai stiu ce zi e. Dar stiu sigur ca intr-o noapte de luni, inspirat din viata reala am scris piesa.” continua artistul.

Ce sperante iti aduc tie zilele de Luni?

Music & Lyrics: ANDI, Octavian Mihai, Marius Moga, Madalin Rosioru, Florian Rus. (C) & (P) 2016 Roton Music. Published by Roton Music Publishing / DeMoga Music Publishing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *