free download 78 travel guides written by experts

De la scoala la X Factor

Duo Voice îşi fac temele în casa X Factor pentru a nu rămâne repetenţi

Când ai un vis, lupţi cu orice preţ pentru a-l îndeplini. Concurenţii X Factor au demonstrat acest lucru mai bine ca oricine. De o luna, cei 10 finalişti stau departe de familie şi prieteni, au renunţat la serviciu sau şcoală şi, în secolul tehnologiei, nu au acces la telefoane mobile sau internet. Cu toate astea, viaţa de după X Factor trebuie să continue, astfel ca Marcus şi Elena de la Duo Voice, îşi fac temele în casa X Factor pentru a nu fi nevoiţi să repete anul.

Programul încărcat pe care îl au concurenţii, împărţit între lecţiile de canto cu Crina Mardare, cele de coregrafie cu echipa lui Tonkins Anderson, întâlnirile de lucru cu juraţii şi repetiţii, nu le permite să mai facă şi altceva. Cu toate acestea, Elena şi Marcus de la Duo Voice îşi fac cu sfiinţenie temele pentru liceu, de teama de a nu rămâne repetenţi.

Pe cei doi conştiincioşi, telespectatorii îi vor putea vedea sâmbătă, de la 20.20, în cea de-a treia gală live X Factor. Emoţiile cresc cu fiecare ediţie la X Factor! În cea mai dură competiţie pentru recunoaştere, dar şi pentru fabulosul premiu de 200.000 de euro, au mai rămas acum doar 10 concurenţi, după ce la acest sfârşit de săptămână două trupe au fost supuse duelului. X-treme şi T&L au însumat cele mai puţine voturi din partea publicului, iar cea care a trebuit să decidă cine rămâne şi cine pleacă a fost chiar mentorul lor, Paula Seling. Copleşită de această decizie dificilă, Paula Seling a anunţat plângând că trupa care va părăsi X Factor va fi X-treme. Pe parcursul acestei săptămâni, concurenţii rămaşi în competiţie se vor pregăti intens pentru a convinge telespectatorii că locul lor este pe marea scenă X Factor şi că merită din nou aplauzele sincere, votul publicului şi admiraţia mentorilor.

Sâmbăta aceasta, de la 20.20, cei de acasă vor avea parte de o ediţie de gală deosebită ce va avea ca temă melodii celebre din filme care au scris istorie. Telespectatorii îşi vor putea vota din nou preferaţii, iar duminică seara, de la 21.45, vom afla deznodământul celui de-al treilea weekend live X Factor. Tot duminică, pe scena X Factor va urca Holograf, o formaţie cu istorie, foarte îndrăgită de publicul român.

Bucuresti, 11.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *