free download 78 travel guides written by experts

De la repetitii la spital

O concurentă de la X Factor a leşinat la lecţiile de canto

Tensiunea si stresul care apasă pe umerii concurenţilor de la X Factor şi-a spus cuvantul. Elena Gondoş, roşcata trupei RED a ajuns de la repetiţii direct la spital şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Tânăra a simţit că nu se mai poate ţine pe picioare, iar membrii echipei şi colegele de trupă au hotărât că este mai bine să o consulte un medic, astfel că că a ajuns la Camera de gardă a Spitaului de Urgenţă din capitală.

Din fericire, tânăra nu a păţit nimic grav, ci doar a suferit o cădere de calciu, din cauza acumularii de stres. A primit îngrijirile medicale de care avea nevoie, iar la întoarcerea în casa X Factor a fost întâmpinată cu afecţiune de cele două colege de trupă, Francesca si Oana. Elena mărturiseste că, pentru ea, momentan, câştigarea acestui concurs este cel mai important lucru şi că îşi doreşte să ajungă cât mai departe, indiferent câtă muncă si cât stres presupune acest lucru.

Întâmplarea a fost un episod trecator, astfel că telespectatorii o vor putea vedea şi vota duminică pe Elena, împreună cu cele două colege.

Cei 13 finalişti care au rămas în cursa pentru premiul în valoare de 200.000 de euro vor face show în cea de-a doua gală live X Factor a cărei temă este demarcaţia fină dintre dragoste şi ură. Tensiunea creşte şi între juraţii deveniţi mentori. Dan Bittman este singurul mentor care are încă toţi elevii în competiţie, iar spiritele s-au încins încă de săptămâna trecută când Dan a ales să salveze trupa mentorată de Delia, în defavorul concurentei lui Cheloo. Cum vor evolua lucrurile în continuare, telespectatorii vor afla urmărind galele live X Factor, numai la Antena 1.

Momentul poate fi urmărit aici: //antena2.ro/stiri/xtra-factor-elena-gondos-membra-a-trupei-red-a-ajuns-la-spital-dupa-ce-s-a-simtit-rau-la-repetitii.

Bucuresti, 17.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *