free download 78 travel guides written by experts

De la experiment personal la campanie naţională, duminică, la Preţuieşte viaţa!

Andreea Marin ne invită să ne apucăm de grădinărit în a doua ediţie a emisiunii, difuzată duminică, 3 aprilie, de la ora 17.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

Cu optimismul şi pofta de viaţă care o caracterizează, Andreea Marin ne aşteaptă duminică să luăm o gură de… oxigen. La prima întâlnire din luna aprilie, vedeta ne pofteşte… afară.

Şi nu pentru că nu ar fi o gazdă bună, ci pentru că primăvara este anotimpul ideal să regăsim bucuria de a petrece timp în natură şi să profităm de ceea ce ne oferă ea. Preţuieşte viaţa! este îndemnul pe care Andreea Marin ni-l adresează şi duminica aceasta, de la ora 17.00, la TVR 1 şi TVR HD, precum şi în reluare, miercuri, de la 19.00. Emisiunea poate fi văzută şi la TVR Internaţional şi TVR Moldova, precum şi online, pe TVR+.

După o primă ediţie în care a adus emoţie, sfaturi utile şi poveşti inspiraţionale, Andreea Marin lansează, pe 3 aprilie, o campanie menită să ne apropie de natură, să ne ajute să ne întoarcem la rădăcini şi la forţa vindecătoare a plantelor, să redescoperim hrana sănătoasă care creşte sub ochii şi cu ajutorul mâinilor noastre. „Plecăm din grădina mea, dar extindem experimentul meu personal la nivel naţional. Cum? Veţi vedea duminică, la ora 17.00, pe TVR 1, la Preţuieşte viaţa!”, promite Andreea, invitându-ne totodată să ieşim în grădină şi să ne apucăm de treabă.


Tot atunci, telespectatorii au ocazia să urmărească un interviu cu un chirurg emerit, cunoscut la nivel mondial, venit din străinătate la Bucureşti special pentru această filmare. Discuţia se concentrează pe o temă cu greutate: cancerul.


„Nu va lipsi povestea-inspiraţie, nici incursiunea în viaţa mea, cu normalitate, adică exact ceea ce am uitat să preţuim în goana vieţii de astăzi: frumosul, echilibrul, firescul. Vă aştept cu drag la Preţuieşte viaţa!”, mai dezvăluie vedeta.


Prima ediţie Preţuieşte viaţa! i-a adus Andreei Marin ecouri pozitive: „Duminica trecută, imediat după premieră, puzderie de oameni din toate colţurile lumii m-au îmbrăţişat virtual şi mi-au adus mare bucurie spunându-mi că le era dor de o emisiune din care să culeagă inspiraţie şi idei pentru o viaţă frumoasă şi demnă, la orice vârstă”, mărturiseşte vedeta, emoţionată, la rândul său, de reacţiile pe care emisiunea de la TVR 1 le-a produs: „Unii mi-au spus că au plâns de emoţie când am prezentat cazul medical al tânărului operat pe cord, care a descoperit la limită suferinţa cauzată de malformaţia cu care se născuse, dar şi că se bucură că promovăm medicii români, care merită a fi cunoscuţi pentru reuşitele lor; alţii mi-au mulţumit pentru sugestiile privind nutriţia sănătoasă şi detoxifiere, bucurându-se că avem acum şi la noi în ţară specialişti care fac totul ca la carte, ca în străinătate, unde există tradiţie în acest domeniu; mulţi români au fost încântaţi că, prin intermediul emisiunii, sunt invitaţi la mine acasă J; iar interviul inspiraţional a fost mai ales pe placul doamnelor şi tinerelor care visează să reuşească în viaţă. Ni s-a spus în mod repetat că 40 de minute sunt prea puţine: e o încercare, ne facem mâna deocamdată şi mă gândesc că e mai bine să vă doriţi să ne revedeţi, decât să ne plictisim: puţin şi bun, e vorba românului”, mai spune Andreea Marin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *