Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

De la dueluri la duete de exceptie in ringul Vocea Romaniei

Încă zece concurenți merg în semifinale

Concurenții s-au luptat aseară la Vocea României să le demonstreze antrenorilor că vor să meargă mai departe și că merită să rămână în competiția vocilor. Telespectatorii au avut parte de emoție la cele mai înalte cote, dramatism, alegeri dure și salvări în ultimul moment.

Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 24:02, la nivel național, peste 1.4 milioane de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:26, cea mai bună competiție a vocilor a reuşit să aducă în faţa televizoarelor peste 2 milioane de români.

Cea de-a doua ediție de dueluri a noului sezon Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 10.6 puncte de rating și 28.3% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 6.6 puncte de rating și 17.6% share.

Concurenți determinați și voci la superlativ

Cea de-a doua etapă a duelurilor s-a încheiat aseară în lacrimi pentru unii concurenți, iar pentru alții cu bucurie și zâmbetul pe buze. Misiunea antrenorilor a fost dificilă și de data aceasta, deoarece ei au luat deciziile finale și i-au ales doar pe cei care au impresionat cu interpretările lor, dar și cu atitudinea de pe scenă.

Michel Kotcha și Ana Maria Ababei din #echipasmiley au format primul cuplu de dueliști care a urcat aseară pe scenă. Cei doi au cântat plini de bucurie și exuberanță melodia Master Blaster, iar vocile lor s-au completat perfect, reușind un duet memorabil. “A fost un moment extrem de reușit, ne-ați dat bucuria pe care o aduce piesa, ați cântat cu zâmbetul pe buze. Se vede că v-ați bucurat de momentul ăsta.”, le-a spus Smiley, care în final a fost nevoit să decidă: “Cu siguranță amândoi meritați să rămâneți mai departe în concurs, dar voi merge mai departe spre trofeul Vocea României cu Michel!”. Michel Kotcha își continuă drumul în competiție și este pregătit pentru semifinale.

Două voci extrem de puternice, Roxana Morar și Delia Pitu din #echipatudor au interpretat aseară melodia I can’t get no satisfaction. A fost un moment care a pus foarte bine în evidență vocile celor două concurente, dar care a stârnit și controverse în rândul antrenorilor. “Este o decizie foarte grea. Aș vrea să vă mulțumesc foarte mult pentru felul în care ați făcut acest moment. Am să merg mai departe cu Roxana!”, a fost decizia lui Tudor, care a păstrat-o pe Roxana Morar în echipa sa.

Delia și-a dorit foarte mult să rămână în competiție, și, cu lacrimi în ochi l-a convins pe Moga să o salveze, deoarece mai are multe de spus și arătat. “A fost o încercare de a aduce ceva nou la Vocea. Mă bucur și în continuare aș vrea să o aud pe Delia cântând.”, a spus Marius, în echipa căruia Delia Pitu va merge mai departe.

Mihai Rait și Biu Marquetti din #echipaloredana au cântat melodia That’s amore și i-au determinat pe Loredana și Smiley să danseze și să cânte. Duetul a fost unul plin de pasiune, interesant și bine armonizat, care i-a impresionat pe antrenori, dar mai ales pe Loredana, care în momentul deciziei a spus: ”Vreau să primiți cu zâmbetul pe buze alegerea mea. O fac pentru că îmi place să râd, îmi place să mă simt bine și cred că cu toții avem nevoie de bucurie și de această energie pozitivă pe care amândoi ați adus-o. Dar cred că o s-o păstreze în continuare Mișu!”. Mihai Rait merge mai departe în competiție.

Tomi Weissbuch și Mădălina Rusu din #echipamoga au interpretat melodia You’re the one that I want și au transmis foarte multă energie și bucurie. Cei doi s-au potrivit perfect și l-au făcut pe antrenorul lor mândru de ei. „Sunt mândru de voi! Mi-a plăcut foarte tare, mi-a plăcut de voi! Bravo, sunteți foarte simpatici! O să merg mai departe cu Tomi!”, a spus Moga. Tomi Weissbuch continuă competiția și merge în semifinale.

#echipatudor a fost reprezentată aseară și de cuplul de dueliste Cristina Bălan și Paula Rotar. Cele două au cântat melodia Sober și au realizat un duet puternic, plin de atitudine, aplaudat îndelung. Tudor a fost încântat de performanța concurentelor și le-a spus la final: “A fost un moment foarte bun. A fost cel mai bun moment al vostru de când repetați, ceea ce mi se pare important. Nu e o decizie simplă și oricare ar fi ea, ați fost foarte aproape vocal una de alta. Am să merg mai departe cu Cristina.” Cu Cristina Bălan ne vom reîntâlni în etapa semifinalelor.

Nora Deneș și Alina Colțan din #echipasmiley au urcat hotărâte pe scenă și determinate să-și demonstreze calitățile vocale. Au cântat melodia Hound dog, iar timbrele lor, metalic și grav, s-au completat foarte bine și au creat un duet extrem de interesant. Smiley a fost impresionat de evoluția celor două, însă, în final a trebuit să decidă, așa că le-a transmis concurentelor: “Mi-a plăcut cum ați dat din coadă, mi-a plăcut cum ați dat din voci. Voi merge mai departe cu Nora!”. Nora Deneș continuă lupta în competiție.

Elvis Silitră și Florin Cruceru din #echipamoga au reușit o interpretare originală a melodiei Creep și o abordare pe măsură. Cei doi și-au demonstrat totodată și măiestria de a improviza. Chiar dacă momentul lor a fost comentat de către antrenori, Moga i-a felicitat pe Elvis și Florin: “Fiecare trebuie să-și arate atuurile, indiferent pe ce piesă cântă. Eu cred că v-a ieșit foarte bine. Au simțit toți piesa. Mi-a plăcut foarte mult. Bravo! O să merg mai departe cu Elvis!”. Elvis Silitră își continuă drumul la Vocea României.

Un moment special, care a primit aprecierea antrenorilor, a fost și cel creat de Gabriela Amzaru și Tonina Tarnosche din #echipaloredana. Ele au cântat melodia Next to me, au demonstrat că au două voci puternice și au făcut tot posibilul să impresioneze. “Aveți două voci foarte bune! Tonina, tu ești o fată extraordinar de sensibilă și mi-a plăcut că în seara asta ai reușit să-ți depășești starea ta introvertită. Pe când pe asta mică, trebuie s-o ții de hățuri. O să merg mai departe cu Gabriela!”, a spus Loredana în momentul deciziei. Gabriela Amzaru merge mai departe spre trofeul Vocea României.

Ovidiu Turcu și Cristina Lupu din #echipatudor au adus aseară pe scena vocilor un moment sensibil, dar în același timp comic. Ei au interpretat melodia Till we ain’t strangers anymore și au stârnit discuții între antrenori. Tudor nu a fost pe deplin mulțumit de evoluția lor și le-a spus: “Nu ați cântat la fel de bine ca la repetiții, dar nu pot să spun că este un duet care pe mine, personal, nu m-a emoționat. Va trebui să fac o alegere și am s-o fac. Am să merg mai departe cu Cristina!”. Cristina Lupu continuă lupta în competiție.

Aseară, zece concurenți au reușit să-i convingă pe antrenori că merită să meargă mai departe spre marele trofeul și premiul de 100.000 de euro, iar pentru opt experiența Vocea României s-a încheiat.

Săptămâna viitoare, ultimele zece cupluri de dueliști vor urca pe scena vocilor și vor face tot posibilul să creeze momente memorabile, să-i impresioneze pe antrenori și să ajungă în etapa semifinalelor.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Pentru experiența completă Vocea României, descărcați aplicația PRO TV, gratuit, din App Store și Google Play. Cu ajutorul aplicației, utilizatorii pot afla noutăți despre antrenori, îi pot cunoaște mai bine pe concurenți și își pot alege favoriții la Vocea României.

Bucuresti, 14.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *