free download 78 travel guides written by experts

„De la A la Net” incepe la TVR INFO

Duminică, 4 martie, ora 13.30

Valoarea unei informaţii creşte direct proportional cu timpul în care ajunge în mâinile celor care au nevoie de ea. În secolul vitezei, acest lucru poate fi la îndemâna tuturor doar dacă suntem conectaţi la reţea. În fiecare duminică, la 13.30, pe TVR INFO, Elena Crăciun vă spune De la A la Net care sunt noutăţile IT&C ale săptămânii.

Din emisiune nu lipsesc rubrici precum Ştirile săptămânii, Agenda digitală (principalele decizii, reglementări şi iniţiative IT&C la nivel guvernamental, local sau european), Comunicaţii electronice (cele mai noi initiaţive şi programe ale furnizorilor de comunicaţii electronice), Învaţă business cu mine! (poveştile unor întreprinzători români care s-au remarcat în oricare dintre subdomeniile IT&C, precum şi dialoguri cu manageri de succes ai unor companii internaţionale prezente în România), De la bloggeri… (teme de interes general), Adevăr şi mit despre… (cele mai controversate subiecte IT&C, cu păreri pro şi contra), Concurs (cu premii în produse IT).

Elena Crăciun s-a alăturat echipei TVR în 2010, ca reporter economic în cadrul Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport. „Emisiunea De la A la Net îmbină perfect pasiunea mea pentru gadget-uri cu pasiunea pentru meseria mea. Acum împărtăşesc şi publicului cele mai noi şi utile informaţii din domeniul IT&C, unul dintre motoarele economiei europene”, spune Elena.

Bucuresti, 02.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *