metalshow

De joi, 18 octombrie, “Linia verde” revine la TVR 1

De joia aceasta, de la ora 17.15, emisiunea „Linia verde” revine la TVR 1, cu un nou prezentator: actorul Radu Bânzaru. El este cel care în prima ediţie ne va prezenta litoralul, aşa cum arată la sfârşit de sezon.

Radu a vizitat Vama Veche, în extra-sezon, groapa de gunoi din 2 Mai, pădurea de la Hagieni şi rezervaţia sa naturală, Grota Sfântului Andrei, Cetatea Histria şi Grindul Chituc – una dintre ultimele zone virgine din România. Alături de invitaţii săi, Radu ne propune o plimbare pe plaja din Vama Veche. Deşi este octombrie, prezentatorul ne promite că o să ne simţim bine pentru că el „o să strângă toate gunoaiele”. Şi tot în această primă ediţie, prezentatorul ne invită să fim atenţi la mediul încojurător şi la minunile pe care încă le păstrează, pentru a ne putea bucura de ele şi în viitor.

Actorul Radu Bânzaru este licenţiat în Artă Dramatică, specialitatea actorie la „Universitatea de Artă Teatrală” Târgu-Mureş şi a jucat până acum, pe scenele Teatrulului de Comedie Bucureşti, Teatrului Naţional Cluj-Napoca şi Teatrului Naţional Târgu-Mureş în mai bine de douăzeci de piese de teatru, dar şi într-o serie întreagă de lungmetraje, prezentând totodată şi mai multe emisiuni TV.

Bucuresti, 17.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *