Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

De Halloween ”decorează-ți” casa cu SensoDays.ro

Casă nouă, party-uri noi! Ca în fiecare an, cea mai așteptată noapte este aproape aici: Halloween-ul! Ca o gazdă perfectă cum ești, te pregătești din timp de un marator cu prietenii tăi cinefili. Vineri 13, IT, Shinning și lista continuă. Dar cum rămâne cu decorarea? Simplu, totul este la un click distanță pe SensoDays.ro.

”Decorează-ți” casa în stilul care ți se potrivește

Petrecerea trebuie să fie perfectă, știm! Îți faci lista de dulciuri și ronțăieli, selecția de filme este aleasă ”la sânge”, apoi te relaxezi, pentru că atunci când vine vorba de ”decorat” ai un prieten de încredere: SensoDays.ro.

Fie că preferi un tur pe site, fie o vizită în cele două showrooms din București, Băneasa și Stirbei, la SensoDays găsești o varietate de peste 100 de brand-uri premium, dedicate celor care își vor perfecțiunea în cele mai mici detalii.

Halloween Kartell

Și cum fiecare nou început înseamnă, în primul rând, o nouă etapă din viața ta, o schimbare, prima petrecere trebuie să fie una de neuitat. Mai ales dacă prietenii cinefili sunt și foarte pretențioși! 🙂

Cum living-ul este locul în care petrecerea devine funky, pe SensoDays.ro găsești o varietate importantă de brand-uri în funcție de dorințele tale. Pentru că scopul SensoDays rămâne același, indiferent de moment: Să devenim locul în care casa ideală a fiecărei persoane prinde contur.

Mobilier, canapele și fotolii, covoare, textile decorative, corpuri de iluminat, cu cel mai cool design? You name it, we have it!

Iar cum o petrecere spooky nu merge și fără o masă pe cinste, seturile pentru servirea mesei, pe care le găsești pe SensoDays, se potrivesc perfect cu maratonul cinematografic pe care l-ai pregătit. Tu ce preferințe ai?

SensoDays Halloween

#Goodtoknow: Cum nouă ne plac decorurile adevărat ”înfricoșătoare”, pe lângă dovleci, pălării și costume ca în filme, recomandăm să dai un touch aparte casei și cu mobiliere în forme inedite, care vor da un plus de fun party-ului.

Dă-i o notă personală casei tale cu #mysensodays!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *