free download 78 travel guides written by experts

De Florii, Romantica implineste un an! Romantica la un an-ca o floare

De Florii, esti o floare! Un program special pentru o aniversare speciala. Telespectatorii Romantica vor putea vedea finala concursului “Iubitorii de slagare”, de la Muzeul taranului Roman vor afla ce obiceiuri  si traditii insotesc Floriile, de la Expoflora vor cunoaste florile care-si exprima sentimentele si nu numai. Din studioul televiziunii, vor asculta slagarele care nu si-au pierdut parfumul o data cu trecerea timpului.  in Duminica Floriilor, traieste alaturi de Romantica emotia unei duble sarbatori! Esti o floare! este o declaratie sincera si foarte directa pe care Romantica o face tuturor femeilor din Romania. Este in acelasi timp marturisirea acestei primaveri, o marturisire pe care postul  o imbraca in cele mai frumoase flori si o daruieste telespectatoarelor sale. Oricine poate suna la Romantica pentru a isi exprima aprecierea pentru o persoana draga, fie ea mama, prieten  sau vecin. Canalul de televiziune va rasplati acest gest cu un buchet superb de flori pe care il va oferi persoanei care primeste declaratia.

In fiecare an de Florii, Romantica a ales sa traiasca alaturi de telespectatoare emotia unei duble sarbatori. Mai stii sa visezi… a fost semnalul care a strans in 2007 foarte multe zambete alaturi de Teo si a sa Teoviziunea, alaturi de Catalin Crisan, Oana Sarbu, Andreea Banica, Oana Zavoranu, Gelu Voicu, Monica Ropota, alaturi de Catinca Roman, Nicoleta Voica, Marius Ciprin Pop, Ioana Oprea, Ionut Dolanescu, Radu Nechit, Irina Reisler, Ana Maria Prodan, Ana Moraru, Paula Chirila si mai ales alaturi de Ca’n cana, de Domnul si doamna de la 5, de Departamentul vedete, de Prima iubire… de o serie de emisiuni care firesc au fost inlocuite cu altele… asa cum au dorit in primul rand telespectatoarele Romantica.

Telespectatoarele au ales, iar Romantica a spus sincer: Meriti un multumesc. si a fost imediat si mai mult. Vreau sa fie 1 iunie… o campanie frumoasa care s-a incheiat cu Parlamentul copiilor si cu primul presedinte copil din lume, ajuns de pe fotoliul de la Cotroceni in Cartea Recordurilor. Cei mici au avut ca dar si unul dintre cele mai puternice mesaje ale sarbatorilor de iarna: Vreau sa vina Mos Craciun! Iar mosul a venit pentru ca toti copiii din Romania merita, alaturi de mamele lor, de familiilor lor, sa aiba parte de micile minuni pe care  le putem transmite prin ecranele televizoarelor.

Primavara, Floriile si Sfintele Pasti au fost pregatite din timp sub semnul lui Meriti sa fii cineva! Da, orice femeie merita sa fie cineva! Sa fie iubita, sa fie rasplatita, sa fie pretuita! Pentru tot: pentru ca este sotie, mama, o femei activa, implicata, prezenta, atasata de familie si de cei dragi. 9409 este Linia Romantica si cele patru cifre care au transformat aceasta televiziune intr-o televiziune practica, de opinie, implicata in problemele telespectatoarelor. Spunem in fiecare zi Vreu sa fiu sanatoasa, Meriti o zi fericita, Meriti sa fii cineva.

Povestea Romantica o scrie chiar telespectatoarea  prin curaj, prin visele sale, prin indrazneala si prin fiecare gest de iubire sau prietenie sincera.

Asa au ales cei care au fost alaturi de postul de televiziune, telespectatoarele Romantica care sunt invitate, cu mic cu mare, la marea sarbatoare a Floriilor in care vom spune La multi ani si pentru Romantica.

Bucuresti, 10.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *