free download 78 travel guides written by experts

#De Craciun,Romanii spun: “Imi place sa-ti multumesc!”, la Kanal D

Kanal D demareaza campania “Imi place sa-ti multumesc!”. In fiecare an in goana dupa cadouri sau in agitatia vietii cotidiene, uitam sa daruim cel mai firesc si emotionant dar: un simplu si incarcat de semnificatii “multumesc”. Anul acesta, Kanal D isi doreste sa multumeasca telespectatorilor sai si sa le reaminteasca de acea emotie simpla, dar valoroasa, generata de aprecierile oferite oamenilor deosebiti. In perioada Craciunului, toti romanii sunt invitati sa transmita alaturi de Mos Craciun si ajutoarele sale ganduri bune si multumiri persoanelor dragi.

In fiecare zi, la bradul Kanal D amplasat in parcul din Piata Unirii, romanii vor putea sa-si arate multumirea pentru cei mai dragi oameni din viata lor, adaugand in pom o decoratiune – o stea, pe care isi pot scrie propriile multumiri si gandurile bune, ce vor ramane in brad pe toata perioada sarbatorilor.

Iar daca nu ajung in Piata Unirii, invitam telespectatorii sa acceseze www.blogdemos.ro sau aplicatia de Facebook si sa multumeasca virtual cui doresc.

#Teo – noua spiridusa a mosului

Dupa ce l-a surprins pe Mos Craciun intr-o dispozitie cam “imprastiata”, multumind in pasi de dans unei vanzatoare din supermarket, Teo s-a gandit sa ia atitudine si sa-I supravegheze actiunile, in cele mai mici amanunte, astfel incat toate gandurile bune si darurile sa ajunga la destinatie.

“Frumoasa initiativa sa multumim oamenilor din viata noastra, sa mergem la Unirii sa punem stelute in brad, dar trebuie sa o facem in mod organizat. Nebunul de Mos se risipeste in detalii, danseaza si se pupa cu cetatenele in magazine. Nu e corect! Printr-un comunicat de presa vreau sa se comunice ca eu, subsemnata Teodora Virginia, cunoscuta sub numele Teo Trandafir, domicilata in Piata Unirii, sub brad, doresc sa colaborez cu Mosul in campania <>, vreau sa ma asociez cu Mosul in aceasta treaba serioasa!”, a spus Teo in emisiunea “Teo Show” de marti, 10 decembrie.

In fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 20.00, Mos Craciun si ajutoarele lui va dau intalnire la Kanal D intr-o emisiune plina de emotie si dragoste – “Imi place sa-ti multumesc!”. Oameni simpli isi vor spune povestea nestiuta si emotionanata, in care cuvantul “Multumesc!” devine elementul central. Pe www.blogdemos.ro, veti gasi multumirile acestora, dar si o parte din peripetiile prin care trec Mos Craciun si spiridusii sai.

Bucuresti, 10.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *