Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

De Craciun, ofera un cadou de poveste

Cu adevarat cea mai asteptata sarbatoare a anului, Craciunul poarta cu sine povesti care ne-au insotit inca din copilarie. Este acel moment al anului in care daruim cadouri, emotie si iubire, mai mult ca oricand. Dar uneori, aventura cautarii cadoului perfect se poate dovedi anevoioasa.

Ca o evadare din cotidian, esarfele Marabeca (www.marabeca.com), te imbie sa porti povesti ale copilariei sau sa te lasi dus intr-un taram al imaginatiei. Povestea acestui brand de accesorii a inceput de la schite jucause pe hartie, inspirate din diverse forme si idei (o picatura de apa, o caricatura, un amalgam de culori, o poveste din copilarie) si care treptat au umplut un carnet intreg. Apoi, Ileana Popescu, cea care a creat toate aceste desene, s-a decis sa le transforme in accesorii jucause si sa le imprime sub forma deesarfe, la o fabrica din regiunea Como, Italia. Asa s-a nascut Marabeca, un brand de accesorii care cuprinde esarfeimprimate pe materiale fine precum modal si cașmir. Cu dimensiuni de 140×140 cm, fiecare accesoriu este construit din straturi de imagini desenate de mana, schitate in creion, retusate, iar apoi imbinate si ajustate prin tehnici digitale, inainte sa fie imprimate pe tesaturi. Detaliile grafice intriga si suprind, lasand privitorul captiv in povestea esarfei. Designul unic permite ca la fiecare purtare, esarfele sa dezvaluie perspective unice ale povestii pe care o poarta.

Accesorii versatile, incarcate de imaginatie si umor, esarfele Marabeca sunt ambalate in cutii special create si care contin cate o poveste personalizata.

Disponibile online in magazinul partener Molecule-F.ro (//www.molecule-f.com/index.php/en/marabeca), esarfele Marabeca sunt alegerea perfecta pentru un cadou unic si surprinzator.

Bucuresti, 23.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *