metalshow

De Craciun, felicitari virtuale, muzicale de la Acasa.ro

Portalul Acasa.ro relanseaza cu ocazia Sarbatorilor de iarna sectiunea de felicitari virtuale, Felicitari.acasa.ro . Cu o interfata noua, avand ca tema iarna, site-ul pune la dispozitie cca. 250 de de felicitari muzicale dedicate sarbatorilor, pe care utilizatorii le pot trimite, gratuit, celor dragi.

Felicitarile, majoritatea animate, reprezinta imagini de iarna idilice, redand atmosfera festiva a Craciunului prin sunetul colindelor ce le insoteste pe fiecare. Felicitarile se pot programa din timp pentru a ajunge in casuta de mail a destinatarului la o data si ora anume. In plus, se pot seta alerte pentru ca utilizatorii site-ului sa fie avertizati prin email in momentul in care cei dragi deschid felicitarile.

Pentru cei care vor sa trimita felicitari intr-un moment de pana de inspiratie, echipa Acasa.ro a pregatit o sectiune de Urari, care cuprinde texte frumoase, potrivite pentru personalizarea felicitarilor, mesajele fiind propuse de insisi utilizatorii serviciului.

O facilitate noua oferita de felicitari.acasa.ro este Calendarul sarbatorilor, care ofera informatii utile si interesante despre fiecare sarbatoare (de la Paste, Martisor, Valentine’s day si pana la zilele dedicate sfintilor), dand si sugestii de felicitari pentru fiecare ocazie in parte.

Bucuresti, 20.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *