free download 78 travel guides written by experts

Protocol de colaborare pentru GPS&More

Compania GPS&More, furnizor de solutii GPS pentru Romania si distribuitor oficial I-GO, cea mai buna si completa harta rutabila a Romaniei, detaliata la nivel de adresa, anunta semnarea unui Protocol de colaborare cu Consiliul General al Municipiului Bucuresti, Administratia Strazilor.

In baza acestui protocol intre cei doi parteneri se va realiza in mod periodic un schimb de informatii cu privire la baza de date detinuta de catre parteneri referitoare la: nume strazi, schimbari ce apar cu privire la modificarea semnelor de circulatie atat pe strazile principale, cat si secundare sau orice alte informatii utile legate de traficul bucurestean.

Compania GPS&More ofera clientilor sai actualizari periodice gratuite. Orice modificari si informatii noi cu privire la traficul rutier vor fi introduse in harta rutabila a Romaniei prin aceste actualizari periodice.

In urma cu cativa ani sistemul de GPS era inexistent in Romania. In prezent nevoia de a sti unde esti, unde sa mergi, cum sa te orientezi in locatii necunoscute atat ziua cat si noaptea este o problema rezolvata. Prin solutiile de navigare oferite de GPS&More dorim sa asiguram clientilor acuratete si satisfactie la un nivel maxim. Protocolul semnat cu Administratia Strazilor din Bucuresti este un prim pas care ne ajuta sa oferim clientilor nostri cea mai completa baza de date si suntem in curs de a semna astfel de protocoale si cu consiliile judetene si locale.

Despre GPS&More

Compania GPS&More LTD. a fost infiintata in anul 1999, in Israel, si este unul dintre cei mai importati furnizori de solutii GPS pentru Europa de Est (Bulgaria, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Romania). In luna august 2005 a fost deschis biroul din Romania.

GPS&More este proprietarul aplicatiei de navigare rutiera IGO. Aplicatia software IGO contine harta completă a României (iGO Romania 2005) pe un card SD, acoperirea cartografică fiind detaliată astfel încât să permită locaţiilor de pe intreg teritoriul Romaniei sa fie interogate pe bază de adrese, localităţi sau puncte de interes. Caracteristicile avansate ale aplicaţiei software IGO Romania 2005 | SD mai includ imbunătăţirea rutării, opţiuni multiple de planificare a traseelor, vizualizare 3D şi ghidare precisă prin voce, dar şi un sistem interactiv de reconfigurare a traseului. Opţiunile de configurare a locaţiei adaugă flexibilitate planificării
traseelor, în timp ce indicaţiile de navigare precise vocale şi vizuale îmbunătăţesc siguranţa şi comfortul utilizării în timpul deplasării. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *