free download 78 travel guides written by experts

De ce sa urasti zilele de luni, cand poti sa le iubesti?

Finlandia Vodka și Interbelic Victoria îți dau motive ca ele sã devinã altfel

Finlandia Vodka și Interbelic Victoria lanseazã un nou concept de petrecere: SWITCH ON! Percepția asupra zilei de luni se schimbã “iremediabil”. Luni nu va mai fi acea zi enervantã, lipsitã de energie și de gânduri bune, ci dimpotrivã. De acum înainte, luni este pur și simplu less ordinary.

Convențiile nu se mai respectã dacã alegi sã apeși butonul SWITCH ON și sã mixezi cele mai importante ingrediente pentru o zi ieșitã din tipare. Lumina, cocktailurile neconvenționale, mâncarea bunã, muzica și prietenii sunt cele cinci elemente pe care Finlandia Vodka le aduce împreunã la Interbelic Victoria.

Pe 28 aprilie a avut loc The Light Party, prima dintre aceste petrecerile. Lumina a fost ingredientul neconvențional al serii și, folosindu-se de ea, toți cei prezenți au contribuit la crearea unei atmosfere less ordinary.

Urmãtoarele petreceri de luni vor avea loc pe 12 mai, 26 mai, 9 iunie și 23 iunie. Seria de evenimente Finlandia Vodka și Interbelic Victoria face parte din platforma To the Life Less Ordinary lansatã anul trecut de Finlandia Vodka și dedicatã celor dornici sã uite rutina și sã exploreze neobișnuitul.

Mai multe informații pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/FinlandiaVodkaRO.

Bucuresti, 12.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *