Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

De ce sa inchiriati o masina pe termen lung

Doriti sa stiti daca inchirierile pe termen lung sunt convenabile sau nu? Am creat un ghid, unde va aratam care sunt caracteristicile si beneficiile inchirierii pe termen lung.

In primul rand, compania Bavaria Mobility va poate propune solutii convenabile pentru servicii de inchirieri masini pe termen lung. Este o alternativa valabila la cumpararea unei masini: formula propusa de Bavaria Mobility prevede inchirierea unei masini sau a unui vehicul comercial in schimbul unei taxe lunare fixe. Aceasta inseamna sa cunoasteti cu certitudine costurile finale si sa puteti planifica costurile. Inchirierile auto sunt impartite in inchirieri pe termen scurt, pana in 30 de zile, si inchirieri pe termen lung, peste 30 de zile.

Daca o inchiriere pe termen scurt raspunde nevoilor temporare (de exemplu, o vacanta de cateva zile), inchirierea pe termen lung este indicata pentru cei care au nevoie de o masina sau un vehicul comercial pentru o perioada lunga de timp si nu pot (sau nu doresc) sa suporte costurile unei achizitii: avans, acoperire de asigurare, proceduri administrative si intretinere. Acest serviciu este ideal pentru companii si profesionisti. Inchirierea pe termen lung se bucura de un anumit succes chiar si in randul persoanelor fizice, in special pentru cei care cauta oferte de inchiriere fara avans. Potrivit unor studii, serviciile de inchirieri de masini si autoutilitare, la nivel european, este in crestere.

BMW x1 - Bavaria Mobility
BMW x1 – Bavaria Mobility

Inchiriere pentru companii si profesionisti: ce avantaje sunt?

Companiile si profesionistii care calatoresc multi kilometri in fiecare zi au nevoie de vehicule eficiente, bine intretinute si sigure. Necesitatea de a avea vehicule pentru job inseamna inlocuirea masinii mai des, ceea ce face ca valoarea lor sa scada. Cel mai mare cost este reprezentat tocmai de devalorizare: un vehicul achizitionat si inlocuit dupa 5 ani poate pierde pana la 75% din valoarea sa initiala. Bavaria Mobility ofera contracte de inchiriere pe termen lung, care garanteaza intretinerea obisnuita si extraordinara, asistenta rutiera, inlocuirea gratuita a anvelopelor uzate si schimbarea masinii odata la 6 luni, daca clientul cere acest lucru.

Inchiriere pentru persoane fizice: o idee foarte buna!

Tot mai multe persoane private au preferat inchirierea temporara si inchirierea de masini pe termen lung. Fata de companii, persoanele private au alte motive excelente pentru alegerea inchirierilor pe termen lung: de exemplu, nu duc grija taxelor fiscale platite de proprietarii de masini, mai ales cele pentru masini foarte scumpe, precum un BMW din clasa X. Odata cu inchirierea pe termen lung, problema devalorizarii vehiculului si revanzarii masinii, adesea dificile, dispare.

Bavaria Mobility, in special, ofera posibilitatea de a inchiria masina preferata fara a plati avansuri. La sfarsitul perioadei de inchiriere, clientul poate sa aleaga ce sa faca: reinnoieste contractul, inchiriaza o alta masina sau inchide pur si simplu contractul. Inchirierea pe termen lung este recomandata in special persoanelor private care schimba masinile des.

bavaria mobility BMWi3

In concluzie…

Indiferent daca pentru situatii de serviciu sau necesitati personale, trebuie sa schimbati deseori masina si nu doriti sa va faceti griji in privinta asigurarilor, taxelor rutiere, intretinerii, puteti gasi, cu siguranta, in serviciul de inchiriere pe termen lung o oportunitate de a rezolva aceasta problema.

Aveti indoieli sau intrebari cu privire la comoditatea inchirierii de autoturisme pe termen lung? Accesati site-ul bavariamobility.ro sau contactati echipa la numarul de telefon afisat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *