free download 78 travel guides written by experts

De ce sa iei un credit rapid cand ai nevoie urgenta de bani?

Ideea unui credit nu este cea mai sanatoasa varianta de rezolvare a problemelor financiare, totusi, de foarte multe ori este eficienta. Atunci cand impasul financiar pare de netrecut, imprumutul pare a fi singura optiune.

Daca suma necesara nu este una foarte mare, iar banii pot fi returnati in cel mai scurt timp, cea mai simpla si eficienta forma de imprumut este un credit fara adeverinta de venit (kliki siia).

Exista din ce in ce mai multe institutii financiare nebancare care ofera astfel de credite rapide, iar avantajele pe care le contureaza sunt evidente.

credit rapid

De ce un credit rapid in detrimentul altor solutii de finantare?

  • Pentru ca se obtine imediat. Multe dintre institutiile de creditare ofera creditul in doar cateva ore de la solicitare. In felul acesta, situatiile grele din punct de vedere financiar pot fi trecute fara asteptare si fara probleme.
  • Pentru ca birocratia este minima. De cele mai multe ori, se poate obtine un credit doar cu buletinul, fara a fi nevoie de alte acte. Unele institutii ofera chiar si credit prin SMS (vezi acest link), virand banii direct in contul solicitantului. Pentru eliminarea oricarei forme de birocratie insa, cei care solicita un imprumut trebuie sa aiba veniturile declarate la ANAF.
  • Pentru ca dobanzile sunt din ce in ce mai mici. Este adevarat ca in comparatie cu dobanzile bancilor pentru credite imobiliare sau alte imprumuturi de sume mari, dobanzile sunt destul de mari. Totusi, dat fiind faptul ca un credit rapid se obtine pentru o perioada scurta si ca sumele imprumutate nu sunt chiar atat de mari, sumele platite in plus nu sunt uriase. In plus, in ultimii ani au aparut din ce in ce mai multe IFN-uri, ceea ce inseamna ca exista o concurenta, deci presiune pentru dobanzi din ce in ce mai scazute.
  • Pentru ca exista flexibilitate. Sunt o multime de locuri din care se pot obtine credite rapide, iar ofertele sunt cat se poate de interesante. De regula, clientii se pot bucura de o multime de avantaje care mai de care mai interesante, cum ar fi posibilitatea de a solicita creditul online si de a plati ratele in functie de posibilitati: saptamanal sau lunar.

Recomandarile specialistilor

Un credit rapid este cat se poate de util, insa doar in anumite situatii. Cei care doresc sa obtina o astfel de finantare trebuie sa aiba in vedere ca suma de bani imprumutata trebuie sa fie si returnata. Tocmai de aceea, este bine sa se orienteze spre sume pe care isi permit sa le dea inapoi si sa evite sa ia imprumuturi pentru cheltuieli care nu sunt vitale. Cumparaturile de haine, electronice si electrocasnice nu reprezinta o necesitate pentru un credit rapid, insa intarzierea salariului sau un eveniment neprevazut pot sa fie situatii ideale pentru solicitarea si obtinerea unui astfel de credit.

De asemenea, este recomandat ca inainte de obtinerea unui imprumut sa se citeasca toate detaliile despre IFN-ul cu care se colaboreaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *