free download 78 travel guides written by experts

„De ce oamenii destepti fac greseli prostesti” de Madeleine L. Van Hecke

– aparitie recenta a Editurii TREI

De ce oamenii destepti fac greseli prostesti

Autor: Madeleine L. Van Hecke
Traducere din engleza de Nadina Visan
Nr. de pagini: 336
Pret: 35.00 Ron
Colectia: Psihologie Practica
Blog: //edituratrei.wordpress.com/
Editura TREI

Din fericire, mintile noastre isi fac treaba in 90% din ocazii. Dar ce se intampla in acele cazuri in care tragem concluzii pripite, luam decizii irationale sau nu vedem padurea din cauza copacilor? Combinand anecdotele amuzante cu cercetarile cognitive de ultima ora, psihologul Madeleine L. Van Hecke explica de ce uneori mintea noastra calca stramb si de ce gafele nu sunt neaparat niste mostre ale "prostiei" noastre. Psihologul american atribuie aceste erori de gandire unor "unghiuri moarte", acelor poticneli ale mintii in care calitatile noastre devin cele mai mari defecte.

Cartea este un antidot spiritual pentru gandirea de mantuiala, un mijloc pentru a ne largi orizonturile creativitatii si a ne rezolva eficient problemele cotidiene.

Madeleine L. Van Hecke este psiholog clinician, trainer si conferentiar la centrul Common Ground din Deerfield, statul Illinois (SUA). A predat la North Central College din Naperville, Illinois, iar cea mai recenta carte este Foloseste-ti creierul: Cum sa fii un bun lider in afaceri folosind ultimele cercetari din neurostiinte.

Bucuresti, 09.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *