Shadow

De ce nu e DE STAT când ai probleme de sănătate?

În ultimii ani, se vorbește tot mai des despre beneficiile tehnologiei și despre faptul că acestea sunt tot mai accesibile și mai aproape de pacienți. În cazul intervențiilor chirurgicale, temerile încep de la tipul inciziilor, la perioada de recuperare și de reinserție socială, la frica de posibile infecții intraspitalicești, până la costuri mari și lipsa transparenței. Și, totuși, Nu e  DE STAT!

Spitalul Wellborn din București le dă o șansă tuturor pacienților, prin demararea unei campanii în care face cunoscute beneficiile reale, accesibile oricărui, în cazul recomandării unei intervenții chirurgicale ginecologice:

nu-e-de-stat
–    Abord laparoscopic – ca alternativă medicală modernă, ce îi oferă pacientului numeroase beneficii, precum: recuperarea rapidă, estetica zonei în care se face intervenția, prin incizii de dimensiuni reduse, prin introducerea unei camere video, cu ajutorul căreia poate fi vizualizată CORECT și EFICIENT cavitatea internă. Așadar, se poate vorbi despre chirurgie  ginecologică minim invazivă.
–    Confort post-operator – Pacientul se va recupera rapid, durerea fiind mai mică decât cea apărută după o operație deschisă
–    Reluarea rapidă a vieții sociale. Fie că vorbim despre reîntoarcerea la familie sau la serviciu, despre reluarea tabieturilor, pacientul va fi apt pentru a le îndeplini pe toate acestea în cel mai scurt timp posibil, în funcție de recomandarea medicului specialist și de tipologia intervenției.
–    Nu există restricții majore în ceea ce privește alimentația pacientei
–    Datorită gradului de acuratețe a intervenției, sunt protejate zone și organe apropiate ca localizare.
–    Numărul de incizii este redus datorită tehnicii laparoscopice.
–    În cadrul Spitalului Wellborn, toate etapele specifice unei intervenții chirurgicale ginecologice sunt atent monitorizate de o echipă multidisciplinară de medici specialiști în chirurgie ginecologică, anesteziști și asistenți, ce lucrează în această formulă de peste 4 ani.
–    Spitalul este dotat la standarde internaționale cu bloc operator complet utilat, linie laparoscopică Strorz HD Line și linie de histeroscopie operatorie, precum și 8 rezerve cu un standard ridicat de confort.

Din punctul de vedere al costurilor, acestea sunt cuprinse între 1500 lei și 2500, pentru operațiile cu un grad mai mare de complexitate, fiind incluse intervenții de tipul: laparoscopie diagnostică/intervențională, salpingectomie/chistectomie/miomectomie sau histerectomii clasice sau laparoscopice. Pachetele de costuri includ anestezia, intervenția propriu-zisă, monitorizarea pacientului la terapie intensivă (până la 6 ore), medicamentația recomandată de medicul specialist și mesele.

Campania se adresează tuturor pacienților și există număr nelimitat de intervenții oferite.

Pentru mai multe detalii și programări: office@wellborn.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *