tech week
Shadow

De ce MerXu este cel mai bun lucru pentru comerțul B2B în acest moment?

Dacă acum ceva timp comerțul online era văzut de către producători și comercianți ca o rută secundară pentru vânzarea bunurilor, acum este cu siguranță văzut ca unul dintre pilonii de bază pentru acest lucru. Din ce în ce mai multe afaceri aleg să fie prezente doar în mediul online, renunțând la punctele fizice de desfacere.

Pentru început trebuie să clarificăm noțiunea de marketplace online. Dacă noțiunea menționată anterior te duce cu gândul la “piață”, atunci ești pe drumul cel bun. Marketplace-ul este o piață online în cadrul căreia se strâng producători, prestatori și comercianți pentru a-și vinde produsele și serviciile.

Photo by krakenimages on Unsplash

Există un marketplace dedicat exclusiv companiilor?

Da! La https://merxu.com/ro/ vei vedea cum arată un asemenea marketplace. Pentru că este dedicat exclusiv companiilor, tranzacțiile pe acest site nu sunt permise persoanelor fizice.

Platforma MerXu este disponibilă în România din luna noiembrie a anului 2021, țara noastră fiind doar una dintre țările în care această platformă este prezentă. Platforma permite tranzacțiile B2B la nivel internațional. Regăsim această platformă în alte 8 țări, printre care Germania, Ungaria, Cehia, Polonia sau Slovacia.

Platforma are deja în jur de 3000 de utilizatori din România.

Ce avantaje am dacă îmi fac cont pe această platformă?

Crearea unui cont pe MerXu aduce cu sine o mulțime de avantaje.

În primul rând vei avea acces la circa 6 milioane de produse dintre care să le alegi pe cele care sunt potrivite afacerii tale. Spre exemplu, doar la categoria echipamente de birou, pe care o puteți accesa prin click pe https://merxu.com/ro/c/echipamente-de-birou-f70e116e648f4061851dc7b4c4ad518f/ ai peste 350000 de produse.

Desigur că numărul acesta de produse este susținut de numărul vast de categorii din care ele fac parte, cum ar fi: agricultură, echipamente de birou, echipamente de protecție, echipamente și utilaje industriale, electrice, HoReCa, iluminat, instalații sanitare, încălzire și ventilație, IT, materiale și echipamente de construcții, produse chimice și din oțel, scule electrice și de mână.

În al doilea rând, această platformă îți permite să lansezi o cerere de produs, prin care poți solicita un anumit produs conform unor anumite specificații. Tot ce ai de făcut este să completezi un formular standard în care să detaliezi tipul de produs și caracteristicile acestuia.

În al treilea rând, platforma îți permite să setezi un preț fix al produselor sau serviciilor tale sau să pui un preț care poate fi negociat.

Nu în ultimul rând, poți profita de una dintre campaniile care sunt în desfășurare în acest moment pe platformă, cum ar fi: livrare gratuită până într-o anumită sumă, recompensă în bani pentru fiecare firmă pe care o recomanzi și care face achiziții de pe site și nu în ultimul rând primirea înapoi a 20% din valoarea netă primei tranzacții prin programul Cash box.

Cât durează să faci un cont pe platformă?

În maxim 15 click-uri contul este gata de utilizare. Tot ce ai de făcut pentru început este să intri pe https://merxu.com/ro/, unde vei găsi butonul de „înregistrare”. Pentru înregistrare vei avea nevoie să introduci datele tale și datele firmei. După ce trimiți aceste date vei primi un email pentru stabilirea parolei de acces. După ce ai setat și parola, ești gata de navigare.

Creează un cont și profită de oferta vastă și de avantajele platformei!

Leave a Reply

Your email address will not be published.