free download 78 travel guides written by experts

De ce merg femeile impreuna la baie?

Daniela Crudu, interpretată de Mihai Bendeac şi Adelina Pestriţu elucidează misterul la În puii mei!

Sigur v-aţi pus măcar o dată întrebarea de ce merg femeile împreună la baie. Duminică, de la 20.20, “În puii mei” vine cu cinci răspunsuri pentru dezlegarea acestui mister. Complicatul caz va fi rezolvat de Daniela Crudu, în interpretarea lui Mihai Bendeac şi de Adelina Pestriţu, invitată în ediţia de săptămâna aceasta a supershowului. Ce alte momente de senzaţie a mai pregătit Bendeac pentru telespectatorii Antena 1, rămâne de văzut duminică, de la 20.20, la “În puii mei”. Până atunci, cei de acasă pot revedea cele mai tari faze ale ediţiei trecute şi momente comice de la filmări, vineri, de la ora 23.00 la Xtra show “In puii mei”.

Tot duminică, telespectatorii se vor reîntâlni cu Dinescu by Bendeac într-o ipostază cât se poate de artistică şi creativă. Dinescu va pune în scenă “Lacul Lebedelor” cu singurii dansatori disponibili, bărbaţi. La un moment dat, cei de acasă îl vor vedea pe Dinescu by Bendeac defilând graţios printre ceilalţi dansatori. Şi personajele Connect-R şi Velea se vor reîntoarce la “In puii mei”, Velea reuşind să ajungă în semifinala campionatului mondial de sumo.

Banciu, interpretat tot de carismaticul Bendeac, nu putea lipsi din această ediţie, aşa că, imperturbabil ca de obicei, negativist si insensibil, prezentatorul va reuşi să revolte şi să insulte în stilul caracteristic nişte vecini îndoliaţi. Prin modul său franc şi totodată grosolan de a fi, Banciu reuşeşte la un moment dat chiar să resusciteze morţii.

Săptămâna aceasta, cei de acasă îi vor revedea şi pe Arthur, Maria şi Goethe care vor să plece în America. Cei trei se duc, aşadar, la o agenţie de voiaj pentru a-şi cumpara bilete, fără a şti însă în ce oraş vor să ajungă.

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii inpuiimei.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/inpuiimei.antena1.

Bucuresti, 16.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *