Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

De ce este recomandat sa apelezi la specialisti atunci cand schimbi mobila?

Din cand in cand se intampla ca mobila sa se strice sau sa nu mai raspunda exigentelor persoanelor care o folosesc. Fie ca este vorba despre designul invechit, fie ca aceasta nu mai ofera confortul necesar, posesorii mobilierului se pot confrunta cu decizia de a o inlocui. Sunt mai multe motive pentru care ar trebui sa lucrezi cu firme care ofera servicii de montaj mobila, atunci cand te regasesti in aceasta situatie.

Montaj mobila la domiciliu

Colaborarea cu o firma de montaj mobila implica montarea mobilierului direct in locatie. Pentru ca marile magazine de mobila nu transporta aceste piese deja montate din motive de spatiu, mobila va ajunge la destinatie sub forma de pachete cu diverse componente.

Poti primi unul sau mai multe pachete in functie de complexitatea mobilierului. Odata ajunsa la destinatie, mobila trebuie sa fie asamblata iar o firma de montaj mobila se va descurca oricand mai repede decat persoanele care nu au pregatire in domeniu.

montaj mobila

sursa foto

Mobila ajunge mai usor la destinatie in orasele aglomerate

Daca luam ca exemplu capitala, vom descoperi ca intreaga operatiune de a comanda mobila este una foarte grea si poate da cosmaruri chiar si celor mai calme persoane.

Este vorba despre un drum pana la magazin prin traficul imposibil, ulterior persoana in cauza trebuie sa gaseasca o solutie de transport, care se poate face integral sau pe bucati, in functie de capacitatea masinii disponibile. Odata ce mobila a ajuns la destinatie, in unul sau mai multe drumuri, trebuie desfacute pachetele si va incepe procesul de asamblare.

In functie de cat de complexa este mobila procesul poate dura foarte mult. Ulterior, este necesar sa se faca si curatenie in urma procesului de asamblare.

Cei care apeleaza la servicii de montaj mobila Bucuresti trebuie doar sa contacteze firma si specialistii angajati se vor ocupa de preluare in baza unei facturi, de transport utilizand masini performante, de montaj si de curatenia de dupa montaj.

Mobila este gata de utilizare

Tinand cont de tot ceea ce s-a spus mai sus, procesul de montaj mobila este unul simplu. Proprietarul va lasa cheile persoanei care urmeaza sa se ocupe de toate etapele anterior mentionate. Seara, cand se intoarce acasa va gasi mobila gata asamblata si interiorul va fi curat, fara ambalaje, folii, aschii si praf, ceea ce este foarte important pentru confortul personal.

In plus, nu exista riscul ca mobila sa se deterioreze in momentul transportului impropriu cu masini care nu sunt pregatite in acest sens.

De asemenea este liminat si efortul de a ridica pachetele de mobilier, care pot fi grele si voluminoase, in functie de mobilierul ales.

Specialistii stiu exact cum sa monteze mobila si le va fi usor sa respecte schemele de montaj, ceea ce inseamna ca, atat mobila simpla cat si cea foarte complexa vor fi montate in timp record, fara bataie de cap.

Atunci cand de montaj se ocupa o persoana fara experienta exista riscul ca erorile aparute sa duca la deteriorarea mobilierului sau la mai mult timp pierdut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *