free download 78 travel guides written by experts

De ce este bine sa cumperi masina rulata de la un dealer autorizat?

De ce este bine sa cumperi masina rulata de la un dealer autorizat?

Vei putea cunoaste intregul istoric al masinii si al proprietarului. Masinile acestea nu sunt mai vechi de cinci ani si au un rulaj de maxim 150000 de kilometri reali. Nu vei avea probleme legate de schimbul kilometrilor de pe ceas. Aceste masini sunt verificate “la sange” inainte sa fie scoase la vanzare. In multe cazuri, acestea sunt masini scoase la vanzare dupa renuntarea la contractul de leasing. Astfel, nu nu te vei confrunta cu fenomenul “defecte ascunse” pentru ca orice problema este remediata inainte ca amsina sa fie scoasa la vanzare.

Vei primi o factura si vei avea posibilitatea sa faci in plati esalonate, asta in functie de conditiile fiecarui dealer. Mai mult, un dealer autorizat iti va oferi si garantie si servicii de intretinere. La fel, ce presupune garantia si in ce conditii se ofera depinde de la un dealer la altul, dar daca ajungi la ei intreaba despre asta.

Elite Cars Leasing este alegerea cea mai avantajaosa pentru cei care doresc sa intre rapid in posesia automobilului la care au visat dintotdeauna. De fapt, leasingul poate fi mai atragator decat cumpararea. Platile lunare sunt de obicei mai mici, deoarece nu platiti nicio suma principala. In schimb, trebuie doar sa imprumutati si sa rambursati suma pe care masina o depreciaza in timpul in care o aveti, plus taxele financiare.

Elite Cars Leasing

Iata care sunt avantajele majore ale leasingului:

Conduceti masina fara probleme pentru mai mult timp

Conduceti intotdeauna un vehicul cu model mai vechi si unul care este de obicei acoperit de garantia producatorului, care poate include schimbari de ulei gratuite si alte intretinere programate. Puteti conduce un vehicul cu un pret mai bun, mai bine echipat. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la fluctuatiile valorii de tranzactionare a masinii sau sa treceti prin dificultatea de a o vinde cand va fi momentul sa mergeti mai departe. Ar putea exista inclusiv avantaje fiscale semnificative pentru proprietarii de afaceri.
Avantajele principale ale leasingului includ:
– Puteti conduce o masina pe care, in mod normal, nu ati putea sa o cumparati.
– Nu necesita intotdeauna un depozit sau o plata anticipata.
– Platile lunare sunt mai mici decat pentru achizitie de masini conventionale.
– In multe cazuri, nu va trebui sa va faceti griji cu privire la taxa de drum.
– Costurile de intretinere sunt mult mai mici decat alte forme de cumparare.
– Dupa perioada de inchiriere, puteti schimba autoturismul cu un vehicul nou.
– Evitati costurile de depreciere.

Leasingul auto nu necesita intotdeauna un depozit sau o plata anticipata. Cu toate acestea, aproape sigur vor exista taxe de inregistrare. Multe optiuni de inchiriere auto necesita doar un depozit minim si este necesara o plata in avans mult mai mica decat daca s-ar cumpara o masina in mod direct. Aceasta poate face o optiune mai accesibila pentru o gama mai larga de oameni.

Elite Cars Leasing este firma de leasing pe care o recomanda toti posesorii de masini de lux!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *