Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

De ce a vrut Alina Puscas sa-l pipaie pe Bordea

Văzând cât de pipăită pe sâni a fost Ozana Barabancea de către colegul ei, Lucian Ghimiși, la proba “Limbajul mâinilor”, Alina Pușcaș i-a cerut prezentatorului Cosmin Selesi să-l atinga ea cu palmele pe Cătălin Bordea, la show-ul „Totul e permis”. Scena se petrece duminică, 5 ianuarie, de la ora 20.30, la Antena 1.

La această probă, la care mâinile o pot lua înaintea gurii și invers, un concurent trebuie să stea în față și să țină un discurs folosind cuvintele afișate pe un ecran, în timp ce mâinile care se vor vedea vor fi ale partenerului de echipă, care stă în spate. La “Limbajul mâinilor”, Ozana Barabancea a trebuit să explice cum se pot pregăti cele mai gustoase murături din dovleac copt și mere roșii, avându-l drept ajutor pe Lucian Ghimiși, care nu a pierdut șansa de a simți în palme, la modul insistent, fermitatea sânilor artistei. Fapt ce a speriat-o pe Alina Pușcaș, care urma să treacă respectiva probă alături de Cătălin Bordea.

“Pentru că nu vreau să risc să fiu atât de pipăită, aș vrea să-l pipăi eu pe Bordea, se poate?”, i s-a adresat Alina prezentatorului Cosmin Seleși. “Da! Da!”, s-a arătat Bordea entuziasmat. N-a știut însă ce avea să urmeze. Pentru că, în timp ce el vorbea aplicat, în timpul probei, despre cea mai eficientă cură de slăbire în 24 de ore, Alina i-a sfâșiat tricoul!

Ce reacție a avut Bordea, după o asemenea reacție spontană, vedeți duminică, 5 ianuarie, de la ora 20.30, la Antena 1.

Bucuresti, 02.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *