metalshow

“De cand era la scoala… era cuminte, supus si ascultator.” – Ana Boc

mama premierului României, Emil Boc

„Când era mic Emil nu făcea nimic rău şi era foarte înţelegător.”, aşa a povestit la Radio InfoPro, Ana Boc, mama noului premier desemnat, Emil Boc  in direct la emisiunea „Expresul de România”, femeia în vârstă de 76 de ani, care trăieşte în satul Răchiţele din judeţul Cluj, a stat de vorbă cu cei doi realizatori, Ernest şi Ramon. Aşa am aflat că actualul şef al Guvernului era foarte supus şi ascultător, încă de pe vremea când se ducea cu gâştele pe islaz.  

Ce-i drept, a recunoscut dna. Boc, din când în când … îl mai lăsa să se joace, mai ales că învăţa foarte bine la şcoală şi era cuminte.

Ba mai mult decât atât, firea sa blândă şi supusă … l-a ajutat pe Emil Boc să nu primească nicio palmă de la părinţi. 

Cei doi DJ de la InfoPro au vrut însă să ştie cu ce îl speriau părinţii atunci când era mic, ca să ştie de frică şi să nu facă vreo boacănă.

„Cu nimic nu l-am putut spărie când era mic. Ăsta s-o dus pe principiul lui de când s-o născut!” – a mărturisit mama premierului.

„Nu-i adevărat că ridica fustele fetelor la şcoală! Este o minciună, iar toţi profesorii îl iubesc şi nu pot vorbi decât bine despre el…  „

După ce unele ziare de scandal au scris că, pe vremea când era la şcoală, Emil Boc ridica fustele colegelor … mama premierului s-a supărat foc. Ea a povestit la Info Pro că toate acestea sunt nişte minciuni gogonate, iar foştii profesori (care sunt şi acum în sat) pot confirma cuminţenia lui Emil în relaţia cu fetele.
Cât despre politică, Ana Boc dovedeşte din plin că o preocupă soarta fiului său.
Ea crede că în alianţa PDL-ului cu PSD-ului .. nu este nimic rău, ba dimpotrivă, pentru că „şi ei sunt oameni, iar omul se poate schimba şi în bine, nu numai în rău”. În plus, a mai ţinut Ana Boc să spună, Mircea Geoană nu a fost niciodată un om rău.

Un singur sfat are însă mama pentru fiul său Emil, acum .. că s-a băgat în treaba asta cu Guvernul.

„Ăsta o intrat cu faţa curată, cu faţa curată tre să meargă. Nu pătat, nu escrocherit, pentru că aista … averile …  e o boală.”
(ascultă Emil Boc la InfoPro-partea 2.mp3)
  
„Expresul de Romania” este cea mai noua emisiune de la Radio InfoPro! Buna dispozitie, precum si cele mai haioase ştiri sunt aruncate "în aer” în fiecare zi, de luni pana vineri, de la 6 la 10. Responsabili: „matinalii” Ramon Cotizo şi Ernest Fazekas.

Bucuresti, 17.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *