free download 78 travel guides written by experts

De Black Friday, DRESSBOX te îmbracă în reduceri

Ultima zi de vineri din noiembrie e, în mod tradițional, ”Vinerea Neagră”, sau, așa cum americanii au denumit-o la origini, ”Black Friday”, ziua marilor reduceri la toți retailerii. DRESSBOX, magazin online specializat pe închirierea și vânzarea de rochii de ocazie și ținute elegante, pune la dispoziția clientelor sale, cu ocazia Black Friday, reduceri spectaculoase la toate categoriile de produse din ofertă.

Astfel, femeile care își doresc o ținută spectaculoasă pentru petrecerile de sfârșit de an pot închiria de Black Friday rochii de ocazie, accesorii și pantofi cu 30% reducere. Iar pentru cei care preferă să-și adauge în garderobă rochii de designer la un preț accesibil, la DRESSBOX pot găsi o selecție de peste 150 de rochii cu reduceri de până la 70%.

Cea mai mare reducere este în valoare de 2.400 de lei pentru o rochie semnată de designerul francez Pierre Balmain. În oferta de Black Friday a DRESSBOX se regăsesc reduceri de cel puțin 2.000 lei și la creații ale celebrelor case de modă Roberto Cavalli, Blumarine, Lanvin, Burberry, Vionnet, Terrani Couture, Giambatista Valli sau Bottega Veneta. Nu lipsesc din ofertă nici creații ale altor designeri cunoscuți, cu care s-au obișnuit deja clienții DRESSBOX, precum: Prada, Alexander McQueen, Stella McCartney, Gucci, Missoni, Herve Leger, Versace, Marchesa, Armani sau Moschino.

Campania de Black Friday a început încă de joi seara pentru abonații la newsletterul DRESSBOX și se va derula până duminică, 27 noiembrie.

Ca în fiecare an, DRESSBOX estimează comenzi record în perioada Black Friday, de peste 20 ori mai multe decât într-un weekend obișnuit. Având în vedere reducerile importante pe care le oferă clientilor, atât pentru închirierea pieselor vestimentare, cât și la vânzarea acestora, așteptările merg nu neapărat în direcția unei creșteri a comenzii medii, ci la o mărire semnificativă a volumului de vânzări și atragerea de clienți noi care să profite de oferta de Black Friday pentru a încerca serviciile oferite de DRESSBOX.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *