free download 78 travel guides written by experts

De astazi, abonatii Vodafone utilizatori de carduri de credit

pot plati telefoanele si tabletele in rate, fara dobanda

De astazi, abonatii Vodafone Romania, persoane fizice, pot plati, prin intermediul cardului de credit, telefoanele si tabletele achizitionate la semnarea unui contract nou sau odata cu prelungirea abonamentului existent, in 12 sau 24 de rate egale, fara dobanda.

Indiferent de planul tarifar alaturi de care terminalele sunt achizitionate, plata in rate este disponibila clientilor ce folosesc un card de credit emis de Raiffeisen Bank, UniCredit Tiriac Bank, Credit Europe Bank si Citibank Romania.

„Ne dorim sa facilitam accesul clientilor nostri la tehnologie, oferinde-le posibilitatea sa achizitioneze terminalele pe care si le doresc, in rate, fara dobanda. Astfel, utilizatorii nostri ce au un card de credit emis de catre una dintre bancile partenere, se pot bucura mai usor de facilitatile pe care le poate oferi un smartphone sau o tableta, impreuna cu internetul mobil de la Vodafone, fie ca este vorba de acces la informatie, jocuri, retele sociale sau aplicatii de banking si travelling. Si aceasta initiativa face parte din strategia noastra de a face tehnologia accesibila cat mai multor utilizatori, prin initiative special concepute, asa cum este programul Un smartphone pentru fiecare roman”, a declarat Inaki Berroeta, CEO, Vodafone Romania.

Utilizatorii pot plati, astfel, cu o mai mare usurinta si un efort financiar redus, atat telefoanele, tabletele si laptop-urile cu o valoare mai mare de 400 de lei, cat si pachetul prepaid ce include smartphone-ul cu sistem de operare Android Vodafone Smart II.

Noua modalitate de plata este disponibila in intreaga retea de magazine Vodafone. Pentru informatii suplimentare, accesati www.vodafone.ro, sectiunea noutati si promotii.

Bucuresti, 11.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *