free download 78 travel guides written by experts

De acum orasul tau este mai verde! Caravana Umbrela Verde si Omuletii Verzi continua in marile orase

Umbrela Verde si Omuletii Verzi, alaturi de partenerii Recolamp, Rorec, Ecotic, Tuborg si Radio ZU, si-au unit fortele pentru a sensibiliza cetatenii cu privire la protectia mediului inconjurator, dar si pentru a oferi solutii de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice. Alaturi de acesta caravana se vor afla 5 dintre cele mai mari trupe din Romania: Directia 5, Cargo, Simplu, Sistem, Zdob si Zdub.

Sub sloganul "De acum, orasul tau este mai verde", Caravana Umbrela Verde si Omuletii Verzi, cu sprijinul autoritatilor locale, a vizitat pana in acest moment Clujul si Timisoara, unde au derulat actiuni de responsabilizare, ecologizare si colectare selectiva a deseurilor. In plus, Recolamp, RoRec si EcoTic au informat cetatenii cu privire la reciclarea deseurilor de echipamente electrice si electronice, inclusiv becuri economice si tuburi fluorescente, insumand sute de astfel de obiecte colectate.

"Autoritatile locale, alaturi de partenerii nostri permanenti, Radio ZU, Recolamp, Rorec si Ecotic, au asigurat succesul si bunul mers al acestor actiuni si tinem sa le multumim pentru implicarea in cadrul Caravanei Umbrela Verde si Omuletii Verzi. Sunt sigur ca reactiile pozitive avute pana acum in Cluj si Timisoara vor continua si in urmatoarele orase pe care le vom vizita.", a declarat Shachar Shaine, Presedinte Tuborg Romania.

In perioada 11-13 iunie, Brasovul se va alatura oraselor verzi din Romania. Evenimentele desfasurate in Brasov si alte orase mari din tara, vor include acelasi tip de actiuni ca si pana acum: campanii de informare pentru soferii responsabili, colectarea deseurilor de echipamente electrice si electronice, actiuni de ecologizare si concerte sustinute de cele mai mari trupe din Romania.

"Seria de evenimente din Caravana Umbrela Verde si Omuletii Verzi, ne da ocazia sa facem cunoscut mesajul nostru pro-reciclare. Mai mult decat atat, prin implementarea sistemului "Colt Verde" dezvoltam in orasele vizitate o infrastructura de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice, inclusiv surse de lumina.", a adaugat Raul Pop, Director General Recolamp.

Fiecare dintre cele 3 zile de evenimente verzi se va incheia cu concerte speciale sustinute de trupele Directia 5, Cargo, Simplu, Zdob si Zdub, incepand cu ora 20.30, in Piata Sfatului.

"Numarul persoanelor implicate in actiunile de pana acum ale Caravanei Umbrela Verde si Omuletii Verzi a fost peste asteptarile noastre. Este mai mult decat onorant sa fim implicati intr-un astfel de proiect si sa descoperim ca fanii nostri sunt preocupati de starea mediului inconjurator.", a spus Marian Ionescu, Directia 5.

In urmatoarele luni, Caravana Umbrela Verde si Omuletii Verzi  va ajunge in cele mai mari orase din tara, inclusiv in Bucuresti, implicand cetatenii in ecologizarea unor parcuri si colturi de natura, activitati de colectare de deseuri de echipamente electrice, lansare Colturi Verzi, activitati stradale, concerte si multe alte momente speciale.

Bucuresti, 09.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *