free download 78 travel guides written by experts

De acum, factura electronica emisa de Vodafone Romania are valoare fiscala

pentru clientii persoane juridice
·    Factura Vodafone in format electronic poarta semnatura electronica si poate fi inregistrata in contabilitatea clientilor persoane juridice
·    Peste 200.000 de clienti au optat pana acum pentru factura Vodafone in format electronic, contribuind la economisirea a 3 tone de hartie, lunar

Vodafone Romania anunta extinderea functionalitatilor facturii electronice pentru clientii de business. De acum, factura emisa de Vodafone Romania in format electronic poarta semnatura electronica, putand fi inregistrata in contabilitatea clientilor persoane juridice.

„Valoarea fiscala a facturii electronice este o functionalitate importanta pentru clientii persoane juridice, care ii ajuta sa economiseasca timp si sa-si gestioneze mai usor platile, in fiecare luna. Pe langa avantajele pe care le aduce clientilor nostri, aceasta initiativa sustine activitatea noastra de responsabilitate corporativa, pentru un mediu mai sanatos. Pana in prezent, peste 200.000 de clienti au ales factura electronica, contribuind astfel in fiecare luna, la economisirea a 3 tone de hartie si la salvarea a 72 de copaci maturi”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.

Vodafone ofera clientilor sai posibilitatea de a accesa factura in format electronic, in locul facturii tiparite trimise prin posta, din septembrie 2008. Pentru a beneficia de factura electronica, clientii Vodafone pot accesa contul MyVodafone, sectiunea „Contul meu” (Contul meu – Facturi, plati si reincarcari – Sumar factura – Vreau factura electronica).

Clientii Vodafone pot accesa factura electronica direct in contul MyVodafone sau pot opta sa o primeasca pe email. Astfel, utilizatorii pot vizualiza factura, in mod securizat, oricand doresc si de oriunde au acces la Internet, eliminand riscul de a nu primi factura la timp. In plus, in contul MyVodafone, utilizatorii pot alege sa primeasca alerte pe email sau SMS la emiterea facturii sau la data scadenta.

Bucuresti, 31.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *