metalshow

De 6 luni, The Public Advisors comunica pentru NO NAME Athens

Luna aceasta se împlinesc 6 luni de când agenţia de relaţii publice The Public Advisors a fost aleasă pentru a realiza comunicarea brandului internaţional de fashion NO NAME Athens.

„NO NAME Athens ne este un brand foarte drag, fiind printre primii clienţi ai agenţiei noastre. Am crescut o dată cu acesta, am învăţat împreună şi acum am ajuns la 6 luni de colaborare. Ne face plăcere şi este uşor să lucrăm pentru un brand cu ale cărui valori ne identificăm: calitate, unicitate.”, a declarat Raluca Mihălăchioiu, Managing Partener al agenţiei The Public Advisors. „Consider că această plăcere de a lucra împreună se vede şi în rezultatele muncii noastre de până acum. Deşi este un brand cunoscut pe plan internaţional, când a intrat pe piaţa de la noi din ţară, românii nu îl cunoşteau, nu ştiau foarte multe lucruri de spre el. Acum, dupa 6 luni împreună, fără bugete de publicitate, dar cu muncă şi dăruire în aria relaţiilor publice, NO NAME Athens comunică în reviste glossy, îşi face apariţia în pictoriale fashion şi îşi face simţită prezenţa foarte bine în mediul online.”, a continuat Raluca Mihălăchioiu.

Până acum, strategia de comunicare pentru NO NAME Athens s-a axat pe partea de PR şi media relations şi a fost compusă din apariţii în reviste glossy dedicate femeilor, dar şi bărbaţilor, apariţii în mediul online pe cele mai importante portale pentru femei şi o prezenţă bine definită pe site-uri de social networking precum Facebook, ce a dus la o interacţionare  şi o comunicare foarte bună cu clienţii. Mai mult NO NAME Athens urmează să îşi deschidă şi un magazin virtual într-o scurtă perioadă de timp.

“Alegerea agenţiei The Public Advisors pentru a ne realiza strategia de comunicare a fost o decizie foarte bună. Suntem foarte mulţumiţi de ce s-a realizat până acum şi suntem plin de entuziasm pentru perioada ce urmează. Suntem conştienţi de importanţa relaţiilor publice în comunicarea unui brand de fashion, iar The Public Advisors a înţeles foarte bine de ce avem nevoie şi a făcut eforturi considerabile pentru a creşte notorietatea brandului NO NAME Athens în România.” , a afirmat domnul Petre Neagu, Country Manager NO NAME Athens.

Bucuresti, 10.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *