free download 78 travel guides written by experts

De 3 X Biborteni: Forte, Echlibrata, Lejera

Tu cum preferi apa minerală: foarte acidulată, moderată sau cu 2-3 bule? Biborţeni România lansează apa minerală în 3 variante de carbonatare, pentru toate gusturile: Biborţeni Forte, Biborţeni Echilibrata, Biborţeni Lejera, disponibile în variantele de 0,5 şi 1,5 litri

Biborţeni Forte este puternic gazoasă, merge bine la şpriţ şi place în primul rând amatorilor de senzaţii tari. Când o bei pe nerăsuflate îţi dau lacrimile. O recunoşti după eticheta albastru-închis şi e varianta tradiţională, cea care a consacrat Biborţeni încă de pe vremea când bunica era fată.
Biborţeni Echilibrata are mai puţine bule şi e numai bună atunci când setea te pune la zid, când simţi că nici un ocean nu ţi-ar fi de ajuns. Nivelul de carbonatare e prietenos şi răcoritor. O recunoşti după eticheta bleu-deschis.
Biborţeni Lejera e pentru cei care găsesc apa plată, prea… plată, iar cea acidulată prea plină de bule. De aceea e binevenită când faci sport, e potrivită în diete şi e de încredere dacă stomacul nu-ţi permite să bei apă acidulată. O recunoşti după eticheta verzuie.

“Am lansat apa minerala in 3 variante de carbonatare pentru a ne adresa mai multor categorii de consumatori. Previzionam ca cele 3 sortimente de apa minerala vor creste vanzarile cu 25-30% in 2007 fata de 2006. In plus avem asteptari mari si de la Valea Brazilor – produsul Biborteni pe segmentul de pret value for money –  care ar trebui sa ne creasca vanzarile cu minim 20%. Ca obiectiv ne propunem sa ne mentinem cota de piata de 5% si sa castigam la nivelul unui an, 1-2%”, a declarat Madalin Simion, brand manager Biborteni.

Aceasta lansare e sustinuta de 1,5 milioane de euro, in prima faza. Spotul TV care anunta lansarea celor 3 sortimente de apa Biborteni va rula timp de o luna si jumatate, dupa care se va lansa un nou spot tactic, pentru a doua parte a verii.

Bucuresti, 7.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *