metalshow

De 3 decembrie, GAV| Scholz&Friends Bucuresti

descătuşează mentalităţi

GAV| Scholz&Friends Bucureşti continuă lupta împotriva nepăsării faţă de persoanele cu nevoi speciale, începută în primăvara acestui an.  Fundaţia pentru Orientarea Socio-Profesională a Tinerilor cu Handicap Licinium, in colaborare cu GAV, marchează data de 3 decembrie, Ziua Internaţională a Persoanelor cu Handicap, printr-o campanie care îndeamnă societatea să îşi schimbe atitudinea pasivă faţă de persoanele cu nevoi speciale.

Download reclama TV                          Spot radio

Scopul campaniei este de a sublinia nevoia de integrare a persoanelor cu handicap, prin scoaterea acestora din conul de izolare, uneori autoimpus, dar de cele mai multe ori rezultat din reticenţa societăţii civile. Este necesară o descătuşare a mentalităţii colective, care i-ar putea transforma atât pe cei “normali”, cât şi pe cei asistaţi, din persoane pasive, în oameni responsabili ce participă activ în societate.

Tot în această perioadă se va desfăşura acţiunea „Un cărucior pentru tine”, care urmăreşte achiziţionarea unui număr de 300 de cărucioare produse de tineri cu handicap pentru alţi tineri cu dizabilităţi.

Campania este în desfăşurare în presă şi outdoor în locaţii centrale din Bucureşti, la radio şi pe principalele posturi naţionale de televiziune.

Cei care au sprijinit această iniţiativă sunt: Free Communication (PR), Scharf Advertising SRL (productie video), Yama Studios (producţie audio), Sendal (post productie), Holcim Romania, Grupul de Presă Caţavencu, Banii Noştri, Add Media Communication, Tipart, Imperial şi Euromedia.

Bucuresti, 1.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *