free download 78 travel guides written by experts

De 10 ani, Tuborg Christmas Brew da gustul sarbatorilor de iarna

Pentru al zecelea an consecutiv, compania United Romanian Breweries Bereprod lanseaza pe piata romaneasca Tuborg Christmas Brew, berea special creata pentru sarbatorile de iarna. Disponibila pe piata pentru o perioada limitata, Tuborg Christmas Brew a devenit un simbol al debutului sarbatorilor de iarna.

De la momentul lansarii pana in prezent, peste 40 milioane de pahare de Tuborg Christmas Brew au fost savurate de consumatorii romani, iar marca a atins o rata de cunoastere de 74%.

Shachar Shaine, Presedintele URBB "La 10 ani de la producerea primei sticle de Tuborg Christmas Brew, putem spune ca acest produs a devenit unul dintre cele mai asteptate si cerute din portofoliul companiei noastre. Volumul vanzarilor a inregistrat cresteri medii de 15% de la an la an, iar 40% dintre romani au incercat cel putin o data acest produs.", a declarat Shachar Shaine, Presedinte URBB (vezi bio si fotografii la calitate de print).

Ca si in anii trecuti, alaturi de multi alti europeni, romanii isi vor petrece si de aceasta data sarbatorile de iarna in compania berii Tuborg Christmas Brew, o bere cu gust special si continut de alcool de 5.6%.

Disponibila pe piata pentru o perioada limitata, putin mai tare si mai aromata, cu o culoare brun-roscata, Tuborg Christmas Brew deschide sezonul petrecerilor si al evenimentelor dedicate celebrarii Craciunului. Din primele zile ale lunii noiembrie, iubitorii marcii isi vor putea cumpara berea preferata din toate magazinele din tara care desfac produse ale companiei URBB.

Si anul acesta berea Tuborg Christmas Brew va putea fi gasita pe piata in sticla albastra de 0.33L si doza de 0.5L, precum si pachetele speciale de 6 sticle + 2 cadou, 5 doze + 1 cadou si butoiasul de 5L ideal pentru sarbatori si intalnirile cu prietenii sau familia.

Acest sortiment a fost produs pentru prima data in Danemarca, in urma cu peste 27 de ani. in prezent, lansarea simultana a Tuborg Christmas Brew in Romania, Danemarca, Germania, Rusia, si alte tari din Europa a devenit o traditie.

Tuborg Christmas Brew beneficiaza in acest an de o noua campanie de comunicare integrata, cu elemente traditionale pentru perioada sarbatorilor, dar cu o noua abordare, mai fresh si distractiva. Campania are ca in fiecare an o putenica componenta de ATL, iar spoturile TV vor fi difuzate incepand cu 13 noiembrie.

Primele baxuri de Tuborg Christmas Brew au iesit pe poarta fabricii Tuborg din Pantelimon in seara de 30 octombrie, iar Caravana a pornit spre 8 dintre localurile bucurestene unde s-a dat startul petrecerilor cu multa bere Tuborg Christmas Brew, Craciunite si premii supriza.

Petrecerea de lansare oficiala a Tuborg Christmas Brew a atras si in acest an sute de invitati care au ales sa se distreze in Club Spice alaturi de trupa Zdob si Zdub si Mihai Morar, gazda petrecerii din acest an. Printre invitati s-au numarat si Andreea Esca, Lucian Mandruta, Adrian Despot – Vita de Vie, CRBL alaturi de sotie, Florin Grozea de la Hi-Q, Arsenie.

Bucuresti, 02.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *