PR Summit 2021

8 Martie, primul eveniment din an în care companiile acordă tichete cadou angajatelor

În 2020, companiile au continuat să acorde tichete și carduri cadou pentru cele mai importante sărbători – Paște și Crăciun, chiar dacă anul a venit cu provocări pe toate planurile.

Având în vedere că 8 martie este al treilea eveniment ca importanță pentru acordarea de tichete cadou, Up România estimează că acest trend va continua și cu această ocazie, cu atât mai mult acum, când susținerea echipelor este foarte importantă, iar acordarea de carduri cadou este un semn de apreciere și recunoștință.

Up România tichete cadou 8 martie

“Companiile preferă acordarea de tichete cadou în locul bonusurilor, florilor sau ciocolatei, atunci când este vorba de 8 Martie, datorită facilităților fiscale și a faptului că este un cadou memorabil, ce oferă libertate de alegere doamnelor și domnișoarelor cu privire la cadoul preferat. Dacă pentru companii avantajele fiscale au rămas aceleași, pentru beneficiari avantajele au crescut odată cu procesul de digitalizare, prin trecerea de la tichete pe hârtie la card, tradusă prin ușurința și siguranța oferite, alături de serviciile suplimentare. Aplicația gratuită Up Mobil, una dintre cele mai bune aplicații financiare din România, oferă informații în timp real despre tranzacții sau sold, posibilitatea de plată cu telefonul mobil, detalii despre rețeaua de magazine și promoțiile pe care le pot accesa.”, a arătat Elena Pap, Director Up România și Director Regional Up Group.

Tichetele cadou pe suport electronic pentru 8 Martie pot fi oferite din bugetul cheltuieilor sociale și sunt deductibile fiscal în limita a 5% din valoarea cheltuielilor cu salariile personalului. În limita unui plafon maxim de 150 de lei pentru fiecare salariată, acestea sunt scutite de contribuțiile sociale și de impozitul pe venit aferent.

Preferințele beneficiarilor de carduri Up Cadou se îndreaptă tot mai mult către magazine specializate de mobilă și decorațiuni, electronice – electrocasnice, cash&carry, modă, cosmetice. În ultimul an, trecerea de la suportul de hârtie la varianta de card cadou a fost observată la nivel național, iar în top sunt județele: București, Sibiu, Brașov, Cluj, Prahova. Printre domeniile de activitate ale companiilor care au preferat acordarea de tichete cadou pe card sunt: distribuție, FMCG, farmaceutice, producție, financiar-bancar, IT&C.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *