free download 78 travel guides written by experts

De 1 iunie, Mirela Boureanu Vaida a primit cadou un papion de mire

Vezi ce năstruşnicii făcea îndrăgita prezentatoare în copilărie!

Fiecare 1 iunie este pentru micuţi un prilej de maximă bucurie, prichindeii savurând cu zâmbetul pe buze momentul primirii mult aşteptatelor cadouri. 1 iunie este însă şi ziua marilor năstruşnicii, libertatea de acţiune a micuţilor crescând brusc la ceas aniversar. Îndrăgita prezentatoare Mirela Boureanu Vaida îşi aduce aminte cu drag de astfel de momente, mai ales când de 1 iunie reuşea să le facă o surpriză de proporţii părinţilor. De Ziua Copilului, tot felul de obiecte dispăreau ca prin minune din casă, urmând să fie recuperate într-un mod inedit. Iată ce năstruşnicie făcea îndrăgita prezentatoare!

În copilărie, Mirela Boureanu Vaida şi prietena ei cea mai bună obişnuiau să îşi ofere cadouri de Ziua Copilului. Aşa se face că mărgelele, bluzele, eşarfele, rujurile şi parfumurile mamei prezentatoarei erau sustrase cu măiestrie şi dăruite. La rândul ei, Mirela primea fel de fel de cadouri inedite, obţinute prin aceeaşi metodă de prietena ei. Într-un an, darul de Ziua Copilului pentru Mirela a fost chiar papionul de mire al tatălui prietenei, păstrat de la nunta acestuia.

Descoperind că micuţele sunt extrem de generoase de 1 iunie, mamele au trebuit să găsescă modalitatea de a identifica obiectele lipsă şi de a le recupera. Aşa că, la şedinţele cu părinţii, aflau ce cadouri îşi făcuseră copiii şi făceau schimbul de obiecte. De următorul 1 iunie, micuţele o luau fireşte de la capăt.

Astăzi, de la ora 14.00, telespectatorii se vor întâlni cu îndrăgita prezentatoare într-o ediţie specială “Mireasă pentru fiul meu”. De 1 iunie, concurenţii îi vor purta pe telespectatori într-o perioadă când imaginaţia, veselia, magia şi jocul sunt puse la loc de cinste. Distracţia va continua şi pe 2 iunie, de la ora 14.00 şi de la 17.00, când cei de acasă vor afla povestiri inedite din copilăria concurenţilor “Mireasă pentru fiul meu”.

Mai multe informaţii puteţi afla accesând pagina oficială a emisiunii mireasapentrufiulmeu.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/Mireasapentrufiulmeu.

Bucuresti, 01.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *