free download 78 travel guides written by experts

De 1 decembrie, descopera cu Next Top Model amfiteatrul El Jem, locul

unde s-a filmat celebrul film “Gladiatorul”

Joi, de la 20.20, “Next Top Model” dezvăluie telespectatorilor Antena 1 unul dintre cele mai frumoase locuri din Africa de Nord, un spaţiu exotic, încărcat de istorie. Este vorba despre amfiteatrul El Jem din Tunisia, locul unde au fost filmate scene din celebrul film premiat cu Oscar, “Gladiatorul”. Frumoasele concurente vor deveni protagonistele unui shooting de senzaţie, defilând peste un grilaj situat în mijlocul arenei, sub care se aflau cu mult timp în urmă animalele sălbatice cu care se luptau gladiatorii. Cum s-au descurcat concurentele în faţa acestei provocări, telespectatorii vor descoperi joi, 1 decembrie, de la 20.20, într-un nou episod “Next Top Model”.

Ziua de filmare la El Jem a început dificil pentru frumoasele domnişoare care, deşi trezite la patru dimineaţa, au găsit energia necesară pentru a da curs interminabilelor rivalităţi şi dispute. În ciuda acestui start cu probleme, concurentele s-au bucurat de una dintre cele mai frumoase aventuri pe care le-au trăit, explorând superbul amfiteatru El Jem, un loc deosebit din exotica Tunisia. Îmbrăcate asemeni unor domniţe romane, concurentele au pus în scenă o şedinţă foto de senzaţie, având ca temă povestea de dragoste interzisă dintre o tânără frumoasă şi un soldat roman. Pentru acest shooting nu s-ar fi putut găsi o locaţie mai bună deoarece El Jem a fost construit dupa modelul vestitului Colosseum din Roma, forma acestuia conservându-se până în zilele noastre. Datorită istoriei pe care o păstrează, El Jem a fost locaţia de filmare pentru filme internaţionale celebre precum “Gladiatorul”.

În acest decor, frumoasele protagoniste trebuie să intre în rolul personajului interpretat şi să pozeze spectaculos. Ca şi cum această probă nu ar fi de ajuns, Cătălin le pregăteşte fetelor o altă surpriză. Imensul amfiteatru răsună ca un tunet, din toate direcţiile auzindu-se coloana sonoră a filmului “Gladiatorul”. Atmosfera copleşitoare este întreruptă de Cătălin Botezatu, care le dezvăluie concurentelor Next Top Model în ce constă provocarea: urmează o defilare pe traseul leilor, mai exact peste un grilaj situat în mijlocul arenei, sub care se aflau cu mult timp în urmă animalele sălbatice cu care se luptau gladiatorii. Cu tocuri înalte şi atitudinea unor femei puternice şi curajoase, fetele trebuie să facă abstracţie de modelele masculine care se luptă corp la corp în jurul lor, şi să abordeze neobişnuitul catwalk cu graţie şi feminitate. Exotica filmare a fost posibilă cu sprijinul oficialilor tunisieni, care, pentru a evita orice problemă, au au oferit echipei pază. Ce alte provocări au mai întâmpinat concurentele şi care vor fi toate spectaculoasele locaţii de filmare din Tunisia, telespectatorii vor descoperi joi, de la 20.20, la Next Top Model.

Bucuresti, 30.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *