free download 78 travel guides written by experts

DDB Bucuresti are un nou CEO

Angelos  Coursoumis ocupa pozitia de  CEO al agentiei de publicitate DDB Bucharest, incepand cu 1 septembrie 2008. Dupa o cariera de succes de opt ani ca General Manager al DDB Atena, acesta a acceptat propunerea de a conduce una dintre cele mai importante agentii ale grupului, din Sud-Estul Europei. Angelos va fi secondat de noul Managing Director, Mirela Angelescu.

Angelos face advertising din 1988. Si-a inceput cariera la McCann Erickson, iar din 1990 pana in 1996 a lucrat la Ogilvy & Mather. Apoi a devenit Director Executiv al  Fortune BDDP si, in cele din urma, a ajuns la DDB Atena in noiembrie 2000. Are o diploma in Studii Economice la Middlesex Polytechnic din Londra si o diploma in Studii Navale la Universitatea Politehnica din Londra.

Cei din reteaua DDB  il descriu ca fiind ” foarte orientat spre business, cu gandire strategica si o personalitate puternica, preocupat sincer de business-ul clientilor, dedicat solutiilor creative si hotarat sa nu lase nimic la voia intamplarii”. Angelos si-a dovedit valoarea in cadrul DDB-ului, fiind responsabil de cifra de afaceri de peste 40 milioane Euro a agentiei din Atena.

Cat despre intentiile sale, Angelos a declarat: “Am venit in Bucuresti cu mare respect pentru Romania si industria de advertising de aici.  Voi aduce la DDB Bucharest experienta mea, atat din pietele emergente, cat si cele mature. Aceasta experienta va pune in valoare talentul echipei DDB Bucharest, avand ca scop ghidarea si cresterea brandurilor de care ne ocupam, conducandu-le spre success, in contextul unei piete realmente foarte competitive.”

Bucuresti, 22.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *