free download 78 travel guides written by experts

„David Rocco în Asia de Sud-Est”: arome exotice, activism și rețete din zone de război

Sezonul „David Rocco în Asia de Sud-Est” va fi difuzat de postul TV Paprika în timpul săptămânii, zilnic de la ora 19

După călătoriile pe care David Rocco le-a făcut pentru realizarea show-urilor sale culinare, chef-ul italiano-canadian se oprește în Asia de Sud-Est. Aici este complet captivat de peisajele, parfumurile și gusturile regiunii. Tv Paprika difuzează show culinar rezultat din această călătorie – „David Rocco în Asia de Sud-Est”, un spin-off al seriei „David Rocco’s Dolce Vita, de luni până vineri, de la ora 19.

David Rocco în Asia de Sud-Est
David Rocco în Asia de Sud-Est

În show-ul culinar David Rocco în Asia de Sud-Est, spectatorii îl vor urmări pe chef-ul călător ajungând în locuri precum Penang, Kuala Lumpur, Singapore, Ho Chi Minh City și Bangkok, pe măsură ce descoperă secrete și delicii.

De-a lungul drumului, Rocco descoperă în persoană unele culturi unice care înfloresc atât în sate cât și în orașe cosmopolite, și învață despre meniuri tradiționale dar și despre gustări specifice comerțului stradal și feluri exotice pe care nu le-a mai cunoscut până acum, printre care durian, pachețele de primăvară, crab prăjit, curry și altele.

În Malaiezia, descoperă bucătăria Peranakan, o gamă de feluri de mâncare născută din încrucișarea între bucătăria chineză și cea din Arhipelagul Malay. De asemenea, pe pacursul serialului gastronomic, Rocco a vizitat refugiații sirieni și a gustat rețete din țara acestora răvășită de război.

A călătorit în timp în perioada Vietnamului aflat în război și a Cambodgiei Khmerilor Roșii, urmărind cum cele două țări trecute prin războaie au devenit cele mai aglomerate destinații turistice, înflorind cu arome unice pe care le pot oferi.

„În Malaiezia, locuitorii vorbeau despre experiențelor lor, de la drepturille femeilor și până la activism în numeroase cauze. Oamenii din acele țări sunt așa rezistenți, și ne-au relatat experiența lor”, a declarat David Rocco înaintea lansării acestui sezon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *