free download 78 travel guides written by experts

David Letterman Show din 22 octombrie la AXN

AXN – high energy tv –  reţeaua internaţională de televiziune de acţiune şi aventură aparţinând concernului Sony Pictures Television International va difuza în curând un nou gen de divertisment TV, ce oferă spectatorilor întâlniri relaxante dar şi pline de ironie sau chiar de absurd cu mari vedete, muzică bună şi un prezentator câştigător a mai multor premii Emmy.
The Late Show With David Letterman /David Letterman Show este unul dintre cele mai populare talk show-uri americane şi va fi difuzat din 22 octombrie, de luni până vineri, de la ora 20:00, numai la AXN. În fiecare zi, va fi difuzată câte o nouă emisiune, subtitrată în limba română, la numai 10-12 zile de la premiera americană!

David Letterman a făcut istorie şi a adunat o mulţime de fani cu ajutorul umorului său ironic şi a stilului său comic sofisticat şi inteligent. El lucrează în televiziune de mai bine de 25 de ani şi personalitatea lui unică a fost recunoscută prin 5 premii Emmy şi alte 67 de premii şi nominalizări. Cea mai recentă emisiune a sa, The Late Show With David Letterman/ David Letterman Show este difuzată la CBS din 1993, la concurenţă orară cu The Tonight Show cu Jay Leno.

DAVID LETTERMAN reacţionează prompt la tot ce se întâmplă în politică, sport, ştiinţă, film şi muzică şi o face, de fiecare dată, cu inteligenţă şi umor. Când vorbeşte despre călătoria pe Marte şi despre implicaţiile ei ştiinţifice, el spune “anul trecut au găsit gheaţă şi sare pe Marte” şi apoi adaugă:„acum caută şi tequila”.

El abordează subiecte legate de viaţa de zi cu zi – cum ar fi preţul petrolului. Dezvoltând, într-o seară, acest subiect, el a prezentat Secţiunea benzinei paranormale în care un medium a trebuit să ghicească legat la ochi preţul combustibilului într-un anumit magazin. N-a nimerit-o, dar tot a câştigat jumătate de platou cu brânzeturi şi-o felie de şuncă. Absurd, nu?

Îi place să se amuze pe seama politicienilor – în aceste zile face multe apropouri la adresa competiţiei politice dintre Obama şi McCain, dar glumele sale sunt uşor de priceput chiar şi pentru publicul străin. Este un anti-Bush declarat şi profită de toate ocaziile care se ivesc pentru a da noi exemple de prostie din partea preşedintelui cum ar fi, de exemplu, confuzia Irakului cu Iranul. Nu de puţine ori, însă, umorul său atinge şi publicul: „Orice om are un scop în viaţă. Poate că al vostru este să vă uitaţi la televizor.”

Fiecare emisiune are doi invitaţi şi un număr muzical. Printre vedetele invitate se numără, pentru a-i menţiona numai pe câţiva dintre ei, Charlize Theron, Will Smith, Meryl Streep, care împărtăşesc publicului cele mai mari secrete şi cele mai amuzante poveşti din viaţa lor.

The Late Show With David Letterman/ David Letterman Show  –  din 22 octombrie în fiecare zi a săptămânii, de la ora 20:00, veţi avea ocazia să-l vedeţi, numai la AXN.

Bucuresti, 06.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *