free download 78 travel guides written by experts

David Coulthard doneaza pentru “Licitatia caritabila pentru copii, editia 2009

“Licitatia caritabila pentru copii, editia 2009”, organizata de salt&pepper catering si Corte del Fiesta, a depasit granitele Romaniei! Chiar din Anglia au sosit astazi, 12 iunie 2009, manusile de cursa, din colectia personala a lui David Coulthard!
Din ce in ce mai multi sustinatori ai campaniei inceputa de Asociatia Inima Copiilor si Liana Stanciu, s-au alaturat salt&pepper catering si Corte del Fiesta, pentru completarea sumei minime de 500.000 euro. Aceasta suma este necesara  deschiderii primei sectii de cardio-chirurgie din Bucuresti, dedicata exclusiv copiilor,  la spitalul “Marie Curie”.

Demersul organizatorilor salt&pepper catering si Corte del Fiesta a depasit granitele Romaniei. Cu ajutorul Red Bull Romania, David Coulthard ne-a trimis prin echipa sa de management, o pereche  de manusi ignifuge din colectia personala, pe care le folosea in curse. Exemplarul in cauza este nou, intrucat campionul isi arunca manusile dupa fiecare cursa.

Manusile lui Coulthard vor fi licitate in cadrul evenimentului de marti, 16 iunie 2008 de la Snagov, alaturi de alte obiecte donate. Printre ultimele donatii, se mai numara: un Chevrolet Camaro  de colectie, din anul 1969, oferit de BGS, alaturi de 21 ambulante dotate cu incubator pentru transport neonatologic, pe care le vor pune la dispozitia spitalului “Marie Curie”, o pereche de casti care i-au apartinut Lianei Stanciu la Radio Contact, un microfon shure, primul microfon performant al lui Mihai Georgescu, sotul Lianei si vocea formatiei “Bere Gratis”, corsetul  norocos de pe coperta ultimului album Demmo, facut la comanda, dupa modelul si coloritul indicat de Anamaria Ferentz, un tablou primit de Alexandru Arsinel la emisiunea “Genialii” de la Antena 1 si altele.

Scotianul David Coulthard (38 ani), fost campion de Formula 1, a susţinut de curand in Romania o demonstraţie la volanul unui monopost RB-1, intre Hotel Rex si Cazinoul din Constanta, pe o distanta de 1,2 kilometri. Retras din activitatea sportiva la ultima editie a Campionatului Mondial de Formula 1, a ramas pilot de rezerva la echipa Red Bull Racing.  De-a lungul carierei, a mai concurat la echipele Williams Renault si McLaren Mercedes si a castigat 13 curse de Formula 1, iar in anul 2001 a fost vicecampion mondial cand Michael Schumacher  a fost campion mondial.

Bucuresti, 12.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *