free download 78 travel guides written by experts

David Bisball a concertat in Romania la „Te cunosc de undeva!”

Ozana Barabancea i-a mărturisit: “Dragul meu dacă nu aş fi ocupată acasă, ţi-aş fi cerut numărul de telefon”

David Bisball a ajuns pentru cu câteva minute în urmă în România, pe scena super show-ului Te cunosc de undeva! Artistului i-a dat viaţa Julia Jianu. Cântăreaţa a făcut show reproducându-i mişcările spectaculoase, Julia fiind un mare fan al artistului latin.

Tocmai pentru că îl admiră foarte mult, Julia a şi riscat să intre într-un mic conflict cu unul dintre juraţi. Andrei Aradits a ironizat puţin mişcarea artistului prin care tot trage de cămaşă în videoclipul piesei Buleria, lucru care a nemulţumit-o pe Julia, făcând-o să declare că «Bisball este mai mult decât o cămaşă».

David Bisball interpretat de Julia Jianu le-a oferit flori celor două jurate Te cunosc de undeva!: Andreea Bălan şi Ozana Barabancea, dar a flirtat şi cu Alina Puşcaş, prezentatoarea show-ului. Comentariile juriului legate de prestaţia foarte apreciată a Juliei nu au fost lipiste de glume. Ozana Barabancea i-a declarat că “dacă nu ar fi ocupată acasă, i-ar fi cerut numărul de telefon”, iar Cosmin Seleşi a avut o nouă oportunitate de glumi pe seama înălţimii lui Aurelian Temişan.

Zeci de vedete naţionale şi internaţionale prind viaţa la „Te cunosc de undeva!” în interpretarea a opt artişti concurenţi şi sub privirile critice a patru juraţi. CRBL, Delia, Julia Jianu, Lora, Iulian Vasile, Jorge, Maria Buză și Dan Helciug trec în fiecare săptămână prin transformări incredibile pentru a intra în pielea unor personaje celebre din lumea muzicii.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărui show se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenti luptă în fiecare editie pentru premii în bani, dar şi un mare premiu, câştigat în marea finală, editie în care publicul va decide cine merită să câștige. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Gazdele show-ului sunt Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 25.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *