free download 78 travel guides written by experts

Datorita extinderii, sediul central al Eureko in Romania se muta in cladirea Olympia Tower

·    Noul sediu Eureko în România era necesar datoriă dezvoltării recente a companiei. Operaţiunile locale ale Eureko pe piaţa din România au acum spaţiu propice pentru extinderile preconizate pentru anii următori pe toate liniile de business: asigurări de viaţă, asigurări de sănătate şi pensii.
·    Eureko SAFPP şi KD SAFPP au înaintat o cerere comună către CSSPP pentru autorizaţia preliminară de preluare a fondului de pensii KD de către Eureko.  În urma fuziunii dintre cele două fonduri de pensii, KD fond de pensii va distribui pensii şi asigurări Eureko.
·    O nouă clinică Euroclinic a fost deschisă la etajul al doilea al noului sediu central Eureko, imediat după clinica inaugurată recent în Pipera, ca parte a planului de extindere a reţelei furnizorilor de servicii medicale sub brandul Euroclinic. Centrul medical din Olympia Tower oferă servicii medicale la standarde ridicate şi 65 de medici ce acoperă 16 specialităţi pentru adulţi şi 10 specialităţi pentru copii.
·    În condiţii economice dificile, performanţa Eureko se măsoară în creşterea cotei de piaţă pe toate liniile de business

Eureko, unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Europa, a inaugurat astăzi noul sediu central local, aflat într-unul dintre cele mai noi si mai moderne centre de business din capitală, Olympia Tower.

Ceremonia oficială de inaugurarea a noului sediu a avut loc în clădirea Olympia Tower şi a reunit reprezentanţi ai bordului Eureko în România, reprezentanţi ai managementului Euroclinic şi reprezentanţi ai mass-media naţionale.

 „Inaugurarea noului nostru sediu nu înseamnă doar mutarea într-o clădire mai nouă şi mai modernă, ci dovedeşte performanţa Eureko România realizată printr-o echipă puternică, reunită astăzi în noul sediu central. Este, în acelaşi timp, şi dovada angajamentului Eureko faţă de România de a investi pe termen lung şi de a oferi românilor servicii financiare conform aşteptărilor acestora,” a declarat Frans van der Ent, Country Manager al Eureko în România.

Noua clădire a sediului central Eureko România se află în Piaţa Muncii, pe Bd. Decebal 25 -29, sector 3, Bucureşti, într-o clădire clasa A, cu o arhitectură unică, cu 13 etaje, un spaţiu de lucru generos şi grad mare de accesibilitate. Eureko a închiriat 6 etaje pe termen lung în noua clădire.

Ziua inaugurării oficiale a noului sediul central Eureko România se va încheia cu o recepţie organizată pentru partenerii de afaceri ai companiei şi autorităţi locale.

Eureko Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii a anunţat şi cea de-a doua fuziune cu fondul de pensii KD, fuziune al cărui ţel este de a consolida poziţia companiei pe piaţa pensiilor private.

Atât Eureko cât şi KD consideră această fuziune a fi în interesul tuturor părţilor implicate. Participanţii KD se vor muta la un fond de pensii mai puternic şi vor avea acces la servicii precum Portal de Internet, Portal de Voce şi Centru de Contact.

“Prin intermediul acestei fuziuni vom continua să ne consolidăm poziţia pe piaţa pensiilor private. Fuziunea va adăuga peste 8.000 de noi participanţi fondului nostru – ceea ce înseamnă o cotă de piaţă de 7% – şi va creşte valoarea activelor noastre cu aproximativ 2,9 milioane euro” a declarat Besim Jawad, CEO al Eureko SAFPP.

Evenimentul a fost încheiat printr-o vizită a celei mai noi lansate clinici Euroclinic, deschisă la etajul 2 al noului sediu Eureko în România. Aceasta este cea de-a treia clinică lansată în Bucureşti sub brandul Euroclinic – Hospital & Medical Centre şi oferă 12 cabinete pentru adulţi, 4 cabinete pentru copii şi o sală de intervenţii chirurgicale dotată la standardele Euroclinic.

În timpul conferinţei de presa, Eureko a prezentat rezultatele pentru 2009 subliniind stabilitatea financiară a grupului.

“Suntem încântaţi să raportăm creşteri ale cotelor de piaţă pe toate segmentele de business, mai ales în condiţiile în care a fost un an dificil pentru toate industriile. Eureko este aici pentru a rămâne şi pentru a excela. La jumătatea acestui an am atins o cotă de piaţă de 2.3% pe segmentul asigurărilor de viaţă, 36.36% pe segmentul asigurărilor de sănătate. iar în luna octombrie am atins o cotă de piaţă de 6.84% pe pilonul II din perspectiva numărului de participanţi” a declarat Frans van der Ent – Country Manager al Eureko în România.

Bucuresti, 13.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *