metalshow

Dating.Acasa.ro cauta pereche oamenilor ocupati

Portalul Acasa.ro relanseaza serviciul de dating, destinat celor care nu si-au gasit inca perechea.

Dating.acasa.ro se diferentiaza de alte servicii de acest gen printr-o politica extrem de stricta in ceea ce priveste continutul postat de utilizatori: anunturile ce promoveaza prostitutia mascata precum si materialele cu potential ofensator sunt indepartate de pe site, astfel incat membrii serviciului beneficiaza de toate premisele intemeierii unei relatii de lunga durata, in siguranta unui mediu decent, ferit de orice elemente de promiscuitate.

“Am realizat pentru membrii portalului nostru nu doar o noua interfata grafica a sectiunii Dating.Acasa.ro, ci un serviciu in intregime nou. Conceput special pentru a veni in ajutorul persoanelor singure, a celor care nu au prea mult timp liber, dar care doresc sa isi gasesca un partener de discutii, un prieten sau de ce nu, un suflet pereche, proiectul beneficiaza de multiple facilitati menite sa usureze cautarea de parteneri compatibili” a precizat Camelia Ionita-Manzatu, project manager al portalului Acasa.ro.

Utilizatorii Dating.Acasa.ro isi pot crea foarte usor un profil detaliat, astfel incat  membrii comunitatii sa ii poata cunoaste cat mai bine: se pot uploada nu numai fotografii, dar si fisiere audio si video personale, la care fiecare utilizator poate restrictiona accesul dupa bunul sau plac.

Membrii site-ului pot realiza o descriere detaliata a partenerului potrivit pe care il cauta, pot trimite mesaje instant utilizatorilor online si pot alege sa comunice in timp real pe chat cu ceilalti membri.

O alta facilitate a proiectului Dating.Acasa.ro este optiunea de rafinare a cautarilor in functie de numeroase filtre, toate acestea pentru a gasi partenerul potrivit.  

Prin relansarea serviciului de dating, portalul Acasa.ro isi continua strategia de rebranding inceputa saptamana trecuta cu ajutorul campaniei “Acasa.ro Hacked”.

Bucuresti, 6.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *