free download 78 travel guides written by experts

Datele și locațiile preselecțiilor sezonului şase ,,Chefi la cuțite” au fost dezvăluite

Întrecerea dintre cei trei jurați continuă! Cine își dorește să își demonstreze talentul culinar în fața chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu are acum o nouă șansă, pentru că show-ul de la Antena 1 a dat startul înscrierilor pentru cel de-al șaselea sezon. Datele de preselecții și locațiile au fost dezvăluite, iar doritorii încă mai au timp la dispoziție să completeze formularul de pe casting.a1.ro/chefilacutite/, ce i-ar putea arunca în jocul culinar al show-ului “Chefi la cuțite”.

Toți cei care vor să ajungă față în față cu cei trei chefi trebuie să completeze datele de înscriere și să se prezinte apoi la preselecții cu o farfurie semnătură, cea mai bună a lor, ce i-ar putea califica într-o experiență unică.

Chefi la cutite, casting sezon 6

Echipa „Chefi la cuțite” pornește luna aceasta prin țară în căutarea bucătarilor talentați care vor să își demonstreze talentul în sezonul cu numărul şase. Astfel, doritorii se pot prezenta la preselecții în următoarele orașe:
· Pe 2 iunie în Iași, la Hotel Unirea
· Pe 16 și 17 iunie în București, la Romexpo – pavilion D1
· Pe 22 iunie în Timișoara, la Hotel Continental
· Pe 24 iunie în Cluj, la Hotel Belvedere.

Pasionații de gătit, amatorii, bucătarii de profesie, sau cei care vor să strălucească în emisiunea ce i-a cucerit pe toți românii au acum ocazia să intre în experiența celui mai iubit show culinar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *