bucharest tech week 2021

Dasdem Clinic inaugureaza servicii de estetica dentara

Dupa 2 ani de la deschiderea Dasdem Clinic, apare si „copilasul” mult asteptat intre serviciile oferite de clinica, si anume servicii de stomatologie, in special estetica dentara. Acestea vin ca o completare a conceptului Dasdem, dedicat sanatatii si frumusetii corpului, care a dezvoltat servicii inovative, tratamente minim-invazive si cu rezultate rapide.

Florentina Demir, fondator Dasdem Clinic: „Consider ca frumusetea nu este un moft. Orice persoana care are grija de propriul corp, se simte bine in propria piele, se bucura de prezenta celor dragi si cu siguranta este admirata.”

19 iunie 2019 va fi o zi plina de experiente, atat din domeniul esteticii corpului si faciale, dar si proaspata ramura adaugata, estetica dentara, parte a intregului pachet de servicii de stomatologie oferite acum de conceptul Dasdem.

Dasdem Clinic, estetica dentara

In intervalul 12.00-20.00 sunt asteptate foarte multe persoane care vor beneficia de evaluari si consultatii gratuite, cu demonstratii practice si evident multe CADOURI.

Fiecare persoana participanta va beneficia de timp special alocat de catre medici si terapeuti, pentru ca experienta sa fie una inedita si plina de raspunsuri personalizate.

Estetica dentara este ramura stomatologiei care se ocupa cu imbunatatirea aspectului dentar, in special zona frontala a dintilor, prin aplicarea fatetelor dentare, coroanelor dentare, albire dentara, etc. In ultimii ani, acest serviciu a inregistrat o crestere puternica, mai ales in marile orase.

Ne bucuram sa te invitam in vizita, sa ne cunoastem, sa descoperim frumusetea naturala si cele mai performante metode pentru TINE.

www.dasdemclinic.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *