metalshow

Dar din Dar se face binele la BCR

Banca Comercială Romană (BCR) oferă fiecărui client posibilitatea să facă o faptă bună de Crăciun, în timp ce economiseşte bani, luând parte la campania “Dar din Dar se face binele”. Astfel, clienţii BCR beneficiază în perioada 7 -21 decembrie de discounturi la mai multe produse financiare, iar echivalentul sumei oferite ca reducere în această perioadă va fi donat în folosul comunităţii.  
  
„În perioada Crăciunului ne arătăm recunoştinţa pentru toţi cei care ne-au fost aproape în timpul anului, iar cei mai importanţi sunt clienţii noştri. Prin campania „Dar din dar se face binele” îi recompensăm pentru fidelitate, şi, în acelaşi timp, ajutăm comunitatea prin donaţiile în bani. Mai mult, tot clienţii noştri sunt aceia care hotărăsc suma pe care BCR o va întoarce comunităţii, efectuând cât mai multe tranzacţii sau achiziţionând cât mai multe produse promoţionale.” a declarat Sorin Mititelu, Director Executiv al Direcţiei Dezvoltare Afaceri şi Produse Retail, BCR.
 
Produsele care vor beneficia de cel mai mare discount în această perioadă sunt tranzacţiile non-cash (prin serviciul 24 Banking BCR) şi cardurile de credit, care au comisionul redus cu 50%. Depozitele la termen de 6 luni în lei şi euro au o dobândă promoţională cu 0,25 puncte procentuale mai mare, iar la credite comisioanele de acordare sunt reduse cu 11% până 14,5%.    
     
“Această campanie este cea mai bună dovadă că ne respectăm promisiunea de a ne alinia oferta de produse şi servicii la nevoile comunităţii. Mai mult, campania ne oferă şi posibilitatea de a-i implica pe clienţii noştri în proiectele noastre comunitare, care sunt din ce în ce mai numeroase. Ne dorim ca această iniţiativă să fie cât mai amplă, astfel încât îi invităm pe toţi clienţii noştri să dăruiască împreună cu BCR şi să îi ajute astfel pe cei care realmente au nevoie de sprijin” a declarat Ramona Chirilă, Şef Departament Relaţii Comunitare BCR.

Bucuresti, 12.12.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *