metalshow

Dar de Sarbatori de la Irina Loghin si formatia ALESIS

„Flori de gheaţă şi flori dalbe”

„Muzică aleasă, pentru oameni aleşi” – acesta este spiritul formaţiei „ALESIS” (Alina şi Romeo Negoiasă). Originari din Câmpina, muzicieni solicitaţi de solişti precum Irina Loghin, Marina Voica, Fuego, Gabriel Dorobanţu sau Adrian Enache, cei doi soţi abordează cu uşurinţă toate genurile muzicale.

Au semnat foarte multe compoziţii, dar şi prelucrări în manieră proprie ale unor melodii celebre, iar recent au lansat împreună cu Irina Loghin, la Casa de Discuri „Roton” un album de colinde, proiect la care cei trei lucrează de anul trecut. „Flori de gheaţă şi flori dalbe” se intitulează CD-ul care conţine piese superbe – „Trei crai de la Răsărit”, „Sfânta Maică a lui Isus”, „Asta-i seara lui Crăciun”, „A sosit ziua măreaţă” sau „Bună seara, dragi români”. In plus, cei trei artişti au filmat nu mai puţin de opt videoclip-uri la cele mai frumoase piese de pe noul album.

Succesul celor două albume lansate până acum de  Alina şi Romeo Negoiasă – „Colinde şi cântece de iarnă” şi „Bună seara, dragi români!” şi cu siguranţă cel al albumului „Flori de gheaţă şi flori dalbe”, i-a determinat să ia o hotărâre foarte importantă. La începutul anului viitor „ALESIS” va lansa un nou album de muzică uşoară la care au început deja lucrul. „Important pentru noi este faptul că am avut ocazia să promovăm cântecele incluse pe aceste albume în turneele pe care le-am avut în toate oraşele din ţară” – ne-a spus Romeo Negoiasă. Turneul naţional pe care l-au  făcut în 2007 împreună cu Fuego şi cu spectacolul „Casa Părintească” a avut un succes răsunător. Nenumăratele colaborări cu televiziunile şi emisiunile de profil, invitaţiile la emisiuni live de radio şi televiziune şi faptul că sunt tot mai solicitaţi la diferite spectacole şi la evenimente artistice dovedesc aprecierea de care se bucură grupul „ALESIS”. Colaborarea cu Irina Loghin s-a materializat cu acest album de colinde care se bucură deja de succes. Originară de pe aceleaşi meleaguri – judeţul Prahova, Irina Loghin i-a oferit Alinei mai multe costume populare foarte preţioase şi acceptul de a interpreta oricare dintre melodiile sale. O recunoştere unică şi nepreţuită din partea marii artiste a profesionalismului, vocii şi prezenţei scenice pe care o are Alina Negoiasă, o artistă care îl are alături pe scenă şi în viaţă pe Romeo Negoiasă, un muzician de mare valoare.

Bucuresti, 21.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *