free download 78 travel guides written by experts

Danone Romania are un nou director de marketing

În al zecilea an de cariera în Danone, Dora Strezova a preluat funcţia de Director de Marketing la Danone România.

Dora Strezova s-a alăturat echipei Danone Bulgaria în anul 1999, ca Asistent Brand Manager. A promovat succesiv pe funcţiile de Brand Manager în 2001 şi de Senior Brand Manager în 2003, iar în anul 2006, în calitate de Marketing Manager, Dora era responsabilă de intregul portofoliu Danone. În 2008 ea a devenit Director de Marketing la Danone Bulgaria şi Macedonia.

“Mutarea în România mă bucură foarte mult: echipa de aici este deosebită şi piaţa are un potenţial foarte mare de dezvoltare. Îmi doresc să învăţ cât mai multe despre români, ca şi consumatori ai produselor Danone, dar şi ca prieteni, să explorez specificul pieţei de aici şi să stimulez creşterea ei.” a declarat noul Director de Marketing al Danone România.

De-a lungul carierei sale în cadrul Danone, Dora s-a ocupat atât de mărcile existente cât şi de dezvoltarea şi lansarea unora noi, create special pentru piaţa din Bulgaria.

„Experienta mea anterioară într-o piaţă unde iaurtul are o tradiţie foarte bogată, mă va ajuta să-mi îndeplinesc obiectivul de a contribui la creşterea companiei Danone România şi la consolidarea poziţiei acesteia pe piaţă.” a mai adăugat Dora.

Dora Strezova – 32 de ani, de formatie inginer, îl înlocuieşte pe Kiril Hadzhidinev, devenit de curând tată pentru a doua oară, care a optat pentru funcţia de Director de Marketing la Danone Bulgaria, pentru a fi mai aproape de familia sa.

Bucuresti, 04.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *