free download 78 travel guides written by experts

Daniela Gyorfi, intoarsa in timp cu ajutorul magiei

Vezi cum a reacţionat vedeta când s-a trezit într-o poieniţă din secolul XVI, astăzi, de la 20.15, la “Plasa de stele”!

Daniela Gyorfi a trăit recent o experienţă incredibilă, de care doar cei aleşi pot avea parte! Se pare că vedeta a fost întoarsă în timp de un iluzionist care a descoperit secretul teleportării. În această seară, de la 20.15, telespectatorii vor vedea cum a ajuns Daniela Gyorfi de la o petrecere cât de poate de actuală, într-o poieniţă din secolul XVI. Cum va reacţiona vedeta aleasă de Dan Negru pentru o farsă incredibilă, cei de acasă vor descoperi doar urmărind astăzi o nouă ediţie a emisiunii “Plasa de stele”.

Pentru ca această farsă să decurgă conform planului, echipa emisiunii a avut un complice de încredere, o persoană foarte apropiată Danielei, George Tal, soţul vedetei. Sub pretextul că Daniela trebuie să-l însoţească la o întâlnire de afaceri, George a urmat cu sfinţenie indicaţiile echipei lui Dan Negru şi a reuşit să o atragă pe Daniela într-o farsă de senzaţie, fără ca ea să suspecteze nimic. Aşadar, cei doi au luat şi căţelul familiei cu ei şi s-au îndreptat către restaurant. Pentru ca totul să fie credibil, echipa emisiunii le-a rugat pe fetele de la “Heaven” să cânte în cadrul “petrecerii”, momentul muzical fiind urmat de câteva numere de magie pentru public.

Prima dată, spre deliciul celor prezenţi, iluzionistul a ales un băiat din public, pe care l-a rugat să intre într-o cutie pentru a-l teleporta în faţa Casei Poporului. Ca să demonstreze veridicitatea situaţiei, iluzionistul a trimis o echipă care transmitea live momentul “primirii” persoanei teleportate în Piaţa Constituţiei. Imediat după, voluntarul urma să fie teleportat înapoi la petrecere.

Pentru a-şi demonstra încă o dată talentul, iluzionistul o va ruga şi pe Daniela să îşi lase câinele pentru o altă demonstraţie de teleportare. Cu toate că vedetei i-a fost frică să încerce, soţul acesteia, complice al farsei, a fost acolo pentru a o convinge că nu i se va întâmpla nimic. Aşadar, voluntara a luat câinele în braţe, ambii au fost teleportaţi în Piaţa Constituţiei, însă pe drumul de întoarcere, câinele s-a pierdut şi la petrecere a ajuns doar fata.

Surprins de ceea ce s-a întâmplat, iluzionistul îi va spune Danielei că nu a mai păţit niciodată aşa ceva şi că singura soluţie este să o trimită pe ea să-l “caute”. Nevoită să accepte propunerea lui, Daniela se va lăsa teleportată şi în scurt timp va descoperi şocată că se află într-o poieniţă, din secolul XVI, unde oameni îmbrăcaţi conform acelei perioade aveau parte de un adevărat ospăţ.

Bucuresti, 08.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *