free download 78 travel guides written by experts

Daniela Condurache victima spiritistilor

Duminică, 27 martie, două Daniele vor lua plasă de la echipa lui Dan Negru. Daniela Crudu şi Daniela Condurache vor fi victimele emisiunii Plasa de stele din această săptămână.

Cantareata de muzica populara Daniela Condurache a luat plasă cu ajutorul unui bun prieten care a acceptat să fie un complice de nadejde al echipei Plasa de stele. Acesta a rugat-o pe cantareaţă să-l însoţească la o sedinţă de spiritism, care ar fi trebuit să-l ajute să comunice cu spiritul surorii lui, Mariana. 

Cu toate că nu crede în lumea spiritelor şi întreaga situaţie i s-a părut ciudată, Daniela Condurache nu şi-a lasat prietenul la greu. Numai că surprizele abia aveau să înceapa pentru victima lui Negru, care s-a trezit la faţa locului cu un alt doritor de a intra în contact cu spiritele. Acesta era, de fapt, un magician angajat de Antena 1.

Şedinţa de spritism care trebuia să fie pentru prietenul ei, s-a trasnformat într-una mixta, iar lucrurile au inceput să semene a filme cu stafii, pentru ca într-un final să o îngrozească de-a dreptul pe cântăreaţă. Magicianul echipei de farse a făcut masa să zboare sub ochii îngroziţi ai victimei, obiectele să se mişte in jurul ei şi ca şi când nu ar fi fost suficient, pe mâna Danielei i-a apărut o poreclă cunoscută doar de familie.

Cum a reacţionat Daniela Condurache, telespectatorii vor putea urmări în această duminică, de la 20.20, la Antena 1, numai la Plasa de stele.

Bucuresti, 25.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *